2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه بی پولی چقدر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 98 پست
من توی کارتم فقط پنجاه هزارتومن دارم.میتونم فردا برم از کالابرگ خرید کنم؟ چون میگن باید توی کارتت یه ...

اره ده تومن باشه میشه خرید برو حتما خرید کن 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقیر نیستیم عزیزم، وضعیت کشور خودمون ذاغونه،مثلا شوهر من درامدش بالای پنجاهه، خیر سرمون ماشینمونو عو ...

وای ما هم 

جفتمون کارمندیم شغل دوم هم داریم 

گوشت دو ماهه مامانم بهمون میده اصلا نمی‌دونم پولا چی میشه 

چراا🫠🫠

یه تیکه انداخت که اره دیگه صبحونتم بخور و قشنگ برو بخواب

چون تازگی دیر بیدار میشم کلا بدنم عادت کرده 

دیگه با خنده و اینا گفتم میخوای نخورم دیگه با توپ و تشر گفت بخور دیگه معطل توییم و فلان

منم دل نازک شدم بغضم گرفت لقمه اول بزور و تلخی پایین رفت نتونستم بخورم گذاشتم کنار

با کلی شوق پاشدم درست کردم دیگه بابامم دلش برام سوخت

الانم گشنمه بدبختی

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

چرا .خدا بزرگه .عدس هم ماهم نداریم .گرونه .نخریدیم .ولی خدا کریمه .هیچ وقت گرسنه نمیزاره

دقیقا

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

شیراینجاکیلویی چهل هزارتومانه میخواستم بخرم نتونستم نخریدم

خدا بزرگه .مسجد محل خیریه داره .عضو شید .اونجا بسته حمایتی میدهند.بسته کالا میدهند

همسایه ما پسر داره چند تا .یک نفر هم حقوق پدر و مادرش هست .سرکار میره .عضو شده چون بی سرپرسته .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

خدا بزرگه .مسجد محل خیریه داره .عضو شید .اونجا بسته حمایتی میدهند.بسته کالا میدهندهمسایه ما پسر داره ...

جایی که من هستم کوچیکه اینچیزانیس..خودم فرزندبهزیستیم ولی عضونیسم

عززیزم دلم گرفت 🥺کاش میتونستم کاری انجام بدم برات ولی حیف‌‌...🫂

خدا سلامتی بده برات وآرزوی کلی حال خوب و خوشبختی دارم برات 

واقعا موندم چی بگم...خدا خودش کمکمون کنه ب حق علی