بچه ها شما تو یه رابطه ۴ . ۵ ساله ای که طرف یه روز قصد ازدواج داشته باشه یه روز بگه الان وقتش نیست وقتش ک رسید خودم با خانوادم صحبت میکنم یا بعدش بگه من تکلیفم با خودم مشخص نیست
دیوونن نمیدونن از زندگی چی میخوان اگ هم بری با یکی دیگه شاکی میشن
گوه خوردن شاکی بشن نهایت دو هفته میخوان ناراحت بشن یا کرم بریزن بزار بشن برو دنبال زندگیت مخصوصا اگر خواستگار خوب داری اصلا بخاطر اون رد نکن من تو ۶ سال کلی خواستگار رد کردم اخر از سر لج لج بازی به این اخریه بله دادم که کاش نمیدادم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
گوه خوردن شاکی بشن نهایت دو هفته میخوان ناراحت بشن یا کرم بریزن بزار بشن برو دنبال زندگی ...
یاد خودن افتادم سال اخر دبیرستان یه پسره فامیل دور تک فرزند کمی چاق بود وضع مالی عالی پسره مهربون ماشینش سانتافه خونه داشت وباباش کارگاه قنادی وفروشگاه شیرینی مرکز شهر شخصی مال خودشون بود اومد خاستگاریم منم عاشق شوهر سابقم بودم گفتم نه پسره التماس میکرد دلیلش بگو چرا نه جلو همه وایسادم با عشقم زدواج کردم بعد دوسال زجر وکتک کاری خیانت وخلافش جداشدم و خاستگارم دختر عموم بعد جوابمن رفت گرفت الان خوشبخت شدن وپسره همه کاره شغلشون دختر عموم کوچکتر ازم بود خوشبخت شده عید سفر فرانسه بودن
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)