2777
2789
عنوان

رابطه طولانی مدت

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم الان تو یک رابطه م که ازش ۱سال و ۳ماهه میگذره . چون خودم فعلا قصد ازدواج ندارم بحثش رو پیش نکشیدم .

ولی شما ک مهمه برات منطقی صحبت کن و اگر میبینی نمیخواد جدا شو

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من  دقیقا  ۶ سال  تو  ربطه بودم    دیدم  هی   پول نداره هی میگه  نمیشع  ندارم   الان  سال  دیگه   فلان   منم  یهو  نامزد کردم    خیلی  ناراحت شد  ولی به درک   گفتم  ۶ سال    بست نبود  برات  ؟  

تموم  کن  بابا     بلاکش  کردم سیم کارتمم  انداختم  توواب  جوش  به خانواده ام گفنم        سوخته     رفتم یکی  دیگه  گرفتم    کلا    شماره مامانم  داشت  چند باری  پیام  داد  خودم سریع   رفتم    جوابشو  از،جانب  مامانم  دادم و بعد بلاک  کردم  اسکولن  انگار 

رابطه باید شش ماه دوم تکلیفش مشخص شه وگرنه بقیش بازیه ما تو بچگی باهم اشنا شدیم ولی الان واقعا وقتش ...

خب نمیخاد شاید خانوادش براش کسیو در نظر دارن، فعلا قصد ازدواج نداره یا ...به پای این نشین

تموم میکنم مطمعنا. مگ من عااف مردمم چهار پنج سال عمرمو تلف کنم. من خودم سه ساله با ی پسره هستم هر چقد من بخوام تموم کنم اون ی بارم نخواسته تموم کنه پولدار نیست ی کم وضعش خوب شه میاد ولی بعد هر دعوایی ک همیشه من راه میندازم میگ هیچوقت تنهان نمیزارم. تمهامم بزاره مهم نیست چون خودم شرایطشو ندارم ولی همین ک اون ی بارم کنار نکشیده جای امید داره

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

توي ٥ سال دو بار؟ حماقته

خیلی بی عرضه اس همش میگه واااای شهر غریب بیام هیشکیو نمیشناسم کجا برم هوا گرمه هوا سرده نمیتونم خسته شدم از دستش هروقتم ک میخواستم باهاش حرف بزنم همش با دوستاش بیرون بود اصلا وقت نمیزاشت بعدم ک رفتارم سرد شد گفت من ازت دیگع آرامش نمیگیرم

منم میدونم ک هدفم از اول باهاش ازدواج بود اونم زد و بعد یه مدت فکر ازدواج زد به سرش گفت باید باهم از ...

این رابطه سرانجام نداره. پسری که واقعا بخوادت و قصد ازدواج داشته باشه خودشو به آب و آتیش میزنه که شرایط رو مهیا کنه. رابطه ی راه دور هم اصلا رابطه حساب نمیشه. طی ۴-۵ سال فقط دو بار هم رو دیدید؟ وقت و انرژیت رو نذار برای این آدم.

من دقیقا ۶ سال تو ربطه بودم دیدم هی پول نداره هی میگه نمیشع ندارم الان سال دیگه فل ...

دیوونن نمیدونن از زندگی چی میخوان اگ هم بری با یکی دیگه شاکی میشن 

خیلی بی عرضه اس همش میگه واااای شهر غریب بیام هیشکیو نمیشناسم کجا برم هوا گرمه هوا سرده نمیتونم خسته ...

وای این اصلا قصدش ازدواج نیست. پسری که بخوادت اونور کره زمین هم باشی میاد. اصلا مساله پول و اینا نیست. این کلا نگاهش به این رابطه ازدواجی نیست. من قبل ازدواج با همسرم دوست بودم و کاملا بر اساس تجربه میدونم یه مردی که بخوادت قادر به انجام چه کارایی میتونه باشه. هوا گرمه شهر غریبه ینی چی؟