2777
2789
عنوان

رابطه طولانی مدت

610 بازدید | 36 پست

بچه ها شما تو یه رابطه ۴ . ۵ ساله ای که طرف یه روز قصد ازدواج داشته باشه یه روز بگه الان وقتش نیست وقتش ک رسید خودم با خانوادم صحبت میکنم یا بعدش بگه من تکلیفم با خودم مشخص نیست

این رابطه رو تموم میکنید یا صبر میکنید براش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم میکنم 

من تو رابطه ۶ ساله بودم اما بعد از سه سال میدونستم هدف ازدواج هست 

اینجوری که نمیشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من الان دقیقا تو همین رابطه هستم اون شخصی هم که میگه فعلا نه خودمم چون حقیقتش نمیخوام مسئولیت یه زندگی مشترک قبول کنم چون برام سخت شاید یه روز ازش یه چیز ببینم ازش زده بشم 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

دخترخاله منم همین بود چندسال باهم بودن به قصد ازدواج ولی پسره همش بهونه آورد و دخترخالمم تمام کرد باهاش. پسره هم ۲ماه بعد با یکی دیگه رفت تو رابطه

کسی که قصدش ازدواج باشه زودتر میاد خواستگاری ولی طولانی بشه قصدش الکیه

تموم میکنم من تو رابطه ۶ ساله بودم اما بعد از سه سال میدونستم هدف ازدواج هست اینجوری که نمیشه

منم میدونم ک هدفم از اول باهاش ازدواج بود اونم زد و بعد یه مدت فکر ازدواج زد به سرش گفت باید باهم ازدواج کنیم ولی هیچ تلاشی نمیکنه یه روز میگه الان وقتش نیست یه روز میگه تو داری منو اجبار میکنی ولی واقعا اجبار نیست من فقط میخوام تکلیفم مشخص شه اینم بگم ک راهش دوره تاحالا فقط دوبار اومده شهرمون و منو دیده

دخترخاله منم همین بود چندسال باهم بودن به قصد ازدواج ولی پسره همش بهونه آورد و دخترخالمم تمام کرد با ...

رابطه باید شش ماه دوم تکلیفش مشخص شه وگرنه بقیش بازیه ما تو بچگی باهم اشنا شدیم ولی الان واقعا وقتش بود الان هم کار داشت هم ماشین و خونه