2777
2789
عنوان

استوری و فخرفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 129 پست

کمتر آدمی به قصد پز دادن استوری می‌کنه خیلیا فقط تبدیل به سبک زندگیشون شده، من خودم دو ساله اینستا ندارم ولی قبلا دوست داشتم از هر مکانی که میرم سریالی که میبینم و خوراکی هایی که با دوستام میخورم استوری کنم. نه به قصد اینکه اینو خوردم یا اینجا رفتم بلکه کلا خوشم میومد از این کار 

اگه اذیت میشی اکتو پاک کن و فقط برای استفاده شخصی درست کن و فامیل و دوست هارو فالو نکن. یا هم انفالو بزن اونارو 

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پز نیست سبک زندگیشونه

😂😂😂😂

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
درسته ولی چطوری الگو بگیرم اونا پولدارن من ندارمدوستم مجرده پولداره من متاهل با بچه

بنظرم بخاطر داشته هاتون شاکر باشید هیچوقت حسرت بقیه رو نخورید... رستوران.. سفر و... همه اش در ظاهر باطن و ارامش زندگی مهم تر. بعضیا کلی از این تفریحات دارن اما ارامششون مختل. پس بفکر زندگی خودتون و باطن باشید

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیزم اینایی که اززندگیشون استوری میزارن کمبود توجه دارنکسی که واقعا غنی باشه اینکارو نمیکنهت هرروز ...

اره به خداااا

ولی منم همش بغض دارم که چرا نمیتونم این زندگی رو داشته باشم

واقعا شمارو درک نمیکنم یکی دوست داره کفش بخره استوری بزاره یکی میخاد بره سفر های لوکس استوری بزاره ا ...

نه اون کمبود توجه داره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
درسته ولی چطوری الگو بگیرم اونا پولدارن من ندارمدوستم مجرده پولداره من متاهل با بچه

عزیزم پس همه مردم کاسه چه کنم چه کنم دست بگیرند ببین در فقر در بدبختی هیچ شرافتی هیچ فضیلتی وجود نداره اگه کسی پولداره و پولش رو از راه درست بدست آورده نوش جونش هر چی دوست داره استوری بزاره ایشالا خدا ۱۰۰ برابر بهش بده میدونی چرا؟ چون تکرار چرخه پول باعث میشه توی جریان بیوفته کسی که پولداره و خرج میکنه و جایی میره دیده میشه باید اشتراک بزاره تا افراد بیشتری برن و باز هم پول توی چرخه بیوفته بخاطر اونا کلی کسب و کار محلی و افراد دیگه هم شغل پیدا میکنند ولی بی پولی فقط تکثیر کننده وضعیت مجدد خودشه 

اره به خدااااولی منم همش بغض دارم که چرا نمیتونم این زندگی رو داشته باشم

بیخیال ادم نباید حسادتم‌کنه اما اونام اشتباه مبکنن که میزارن

من ک اینستا ندارم ولی اگر داشتم هم ازین کار ها نمیکردم

بعضیا بدجور تو چشمن و زود چشم میخورن 

ما هم ازون دسته ایم 

پدرم ماشین خوبی خریده بود بس ک گفتن خوش ب حالتون تو اون سال همش مریض بودیم و تو اتاق عمل 😂😁

فروختیمش راحت شدیم😅😁

اینا شو هست پولدار واقعی نمیاد داد بزنه،غیر این شما هاید کن 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

تو نمیتونی به آفتاب بگی مثلا نتاب چون بستنی من آب میشه مجبورت نکردن که چیزی واقعا حسرتش میکشی پیگیری ...

ربطی نداشت دوست عزیز😂