2777
2789
عنوان

استوری و فخرفروشی

2409 بازدید | 129 پست

دوستای گلم اگه زندگی عالی دارید انشاالله که همیشه خوش باشین ولی اگه کافه رستوران های لوکس میرین.تفریح میرین استوری نکنین

واقعا یکی مثل‌من که توانایی مالی ندارم‌ بااینکه خودم و شوهرم کارمندیم اما یه عالمه قسط داریم.نمیتونم این جاهای لوکس بریم چون بچه هم داریم هزینه ها بالاست. خب به هر حال ادم حسرت میخوره

یا موفقیت هاتونو هی نذارید

یا تفریحات

واقعا شاید بقیه غبطه بخورن و نداشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اهل استوری گذاشتنو کافه رفتنو فلانو بیسار نیستم اما ما نمیتونیم برای بقیه تصمیم بگیریم چی استوری بزارن چی نزارن در اصل کار اصلی استوری همینه جای ک میری عکس بزارب و از روزمرگیت بزارب

بنظر منم خیلی خزه از غذا استوری گذاشتن ولی من حسرت نمیخورم هرکسی زندگی خودشو داره قرار نیست همه مثل هم زندگی کنیم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

به شدت موافقم 👍🏻

باعث چشم زخم هم ممکنه بشه

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

واقعا شمارو درک نمیکنم یکی دوست داره کفش بخره استوری بزاره یکی میخاد بره سفر های لوکس استوری بزاره این اصلا به شما ربطی نداره اون تلاشش و کرده و دوست داره به اشتراک بزاره چرا بخاطر یه عده خوشی هامون و به اشتراک نزاریم

حسادت خودت کمتر کن از خوشبختی مردم الگو بگیر عزیزم

نمونه بارز یک عقده ای=

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

عزیزم اینایی که اززندگیشون استوری میزارن کمبود توجه دارن

کسی که واقعا غنی باشه اینکارو نمیکنه

ت هرروز با شیر آب آب میخوری میخوای شیر آبو استوری کنی بگی من دارم آب میخورم بچهااا نه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
2790
2778
2791
2779
2792