2777
2789
عنوان

مسابقات کاراته کسی میدونه

299 بازدید | 26 پست

دخترم ۶ سالشه کمرلند زرده پنج ماهه میره. 

در کل دخترم وقتی وارد محیطی جوید میشه کمی خجالتیه و بخصوص من باشم فقط چسبیده به من و جدا نمیشه ازم .

حالا مسابقات استانی هست شهر دیگه نزویک به ۳۰۰ نفر شرکت میکنن. میترسم ببرمش اونجا هم خجالت بکشه و از من جدا نشه. ب مربیش گفتم گعت خودم ک بعنوان داورم ولی ب بچه ها مسپرم کنار النا باشن.

چه کنم بنظرتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزکاراته رشته خوبیه چطوربعد5ماه هنوزبه محیط عادت نکرده سعی کن به مربی بگی بیشترباش کارمنه فدات شم ...

شما مربی کاراته ای گلم؟

از شهرمون خودنون باید ببریمش استان و من باید ببرمش توی سالن مسابقات. میترسم اونجا اونهمه غریبه ببینه بترسه و از من جدا نشه

مربیش میگه توی کمیته خوبه. کاتا هم باهاش تا اون روز تمرین میکنم ببینم اگه بشه هردو رو میگم شرکت کنخ

عزیزکاتای اصول اولیه کاراته اس فدات شم ولی کمیته هم روحیه واعتماد به نفسشوبیشتر میکنه روحیه مبارزه وجنگندگی شوبالا میبره  مربی خیلی نقش مهمی داره مربی کاراته باید روانشناسی بلدباش ودرزمینه استعدادیابی هم اطلاعات   کافی داشته باشن

تو ۵ماه مسابقه میره چرامن سه سال رفتم رنگ مسابقه‌ندیدم

😂😂بهتر هی پول الکی خرج کردنه من ۱۰،۱۵ سال پیش مسابقات کشوری میرفتم کلی خرج میشوپد تهش با یه مدال حلبی برمیگشتم خونه الان نمی ارزه اصلا خرج کردن ب خاطر خرج زیادش شرکت کننده هاش کم شده گاهی بدون مسابقه دادنم مقام میاری🤣

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
تو ۵ماه مسابقه میره چرامن سه سال رفتم رنگ مسابقه‌ندیدم

شمام کاراته کاری گلم؟

من هیچی بلد نیستم چجوری میتونم به دخترم کمک کنم. کاتا رو میره یانگ نیدان و یانگ چودان و شوتوکه

شما مربی کاراته ای گلم؟از شهرمون خودنون باید ببریمش استان و من باید ببرمش توی سالن مسابقات. میترسم ا ...

عزیزشما سعی کن زودتربری ودخترت با محیط اشنا کنی فدات شم اگه بتونی قبل مسابقات با دوستاش مچ کنی وتمیرن کنه تا ترسش بریزه خیلی کمک میکنه عزیز/سعی کن تشویق بش بهش اعتماد به نفس یادبده بگوشما برنده ای  مطمین باش یکی دوتامسابقه بره عوض میش کاش مربی توباشگاه تمرین مبارزه میداد بادوستاش تا ترسش بریزه

شمام کاراته کاری گلم؟من هیچی بلد نیستم چجوری میتونم به دخترم کمک کنم. کاتا رو میره یانگ نیدان و یانگ ...

عزیزکافیه چهاتا دفاع اصلی کاراته یادبگیره تو مبارزه برنده اس گدان بارای/اوچی اوکه /اگه اوکه/و....