2777
2789
عنوان

داداشم خودشو بیچاره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5342 بازدید | 136 پست
عجب آدمیه کاش فعلا بچه دار نشن تا ببینید اصلا درست بشو هست یا نه

اره واقعا... اخه باید یه تلاشی هم بکنن که درست شن، برن دکتری برن مشاور تو‌ خونه که معجزه نمیشه... عروسمون به مامانم گفته فقط تو و خواهرم خبر دارین، خواهرش هم سن مامانمه تلفنی در ارتباطن چند بارم اون به مامانم گفته بود برو سر بزن عروست حالش بده  و...به نظرت مادرم با خواهرشحرف بزنه بگه به حرف من گوش نمیده اون از جانب خودش باهاشون حرف بزنه و ببرتشون مشاور؟

مامانم دلش میسوزه به خدا نمیتونه این کارو کنه، الان میگفت میترسم بلایی سر خودش بیاره

مگه عروس تون مادرپدر نداره؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پدر نداره، مادرشم خبر نداره

خب زنگ بزنین به مادرش بگین دخترشو جمع کنی ینی چی الان حتما به عروس تون بگین یه باره دیگه زنگ بزنه دلخوری ایجاد کنه و از دعوا هاشون بگه به مادرش خبر میدین

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب زنگ بزنین به مادرش بگین دخترشو جمع کنی ینی چی الان حتما به عروس تون بگین یه باره دیگه زنگ بزنه دل ...

داداشم ازین که به ما هم میگه ناراحته، فک نکنم مامانم این کارو کنه، مادرش سنش بالاست یه خواهر داره همسن مامانم به مامانم گفته بود اون خبر داره

دیوانس عروستون؟مشکل داری با شوهرت حل کن نه به مادر پدرشوهرت زنگ بزن...

ما هم میدونیم سالم نیست، ولی خب حرفم گوش نمیده دکتر نمیره، میگه من هیچ مشکلی ندارم 

اره واقعا... اخه باید یه تلاشی هم بکنن که درست شن، برن دکتری برن مشاور تو‌ خونه که معجزه نمیشه... عر ...

عجب خواهری داره بهش میگفتین خودت خواهرشی وردار ببرش مشاوره ای چیزی دو تا سرکنگبین با آب خنک با عرق کاسنی بدین یه کمی عصبی بودنش رو کم میکنه 

عجب خواهری داره بهش میگفتین خودت خواهرشی وردار ببرش مشاوره ای چیزی دو تا سرکنگبین با آب خنک با عرق ک ...

دقیقا خواهرش گفته بود دارو گیاهی بخوره، اخه طرف مشکلش در حدی نیست که با دارو گیاهیی خوب شه واقعا

نمیشه اخه گفتنش راحته یه طرف قضیه برادرمه😔 خدا برا هیشکی نخواد

خب ایشون خودش خواسته بهش بگید بره پیش مشاوره ببینه میشه با این آدم زندگی کرد اگر قبول نکرد دیگه تصمیم با خودشه زندگی کنه یا جدا بشه ایشون راحت میتونه جدا بشه و ازدواج کنه دختر که نیست

دقیقا خواهرش گفته بود دارو گیاهی بخوره، اخه طرف مشکلش در حدی نیست که با دارو گیاهیی خوب شه واقعا

باز این بهترش میکنه گرچه وقت میبره بهرحال رابطتون رو با خانواده ی این دختر و خودش قطع کنین