2777
2789
عنوان

داداشم خودشو بیچاره کرد

5342 بازدید | 136 پست

دیشب تو خواب دیدمش با زنش بودن داشت میگفت خودمو بدبخت کردم بیچاره شدم، در جریان بودم که مشکل دارن ولی نه تا این حد الان مامانم زنگ زد گفت عروسمون زنگ میزنه میگه دعوامون شده مشکل داریم و... عروسمون خیلی عصبیه خیییلی غر میزنه سر هر چیز بیخودی داداشم خیلی صبوره از وقتی عروسی کردن فشار خون عصبی گرفته... الهی بمیرم براشون دلم ازین میسوزه خودش شناخته و انتخاب کرده و مادرم اینا هم دخالت نکردن الانم شهر دیگه زندگی میکنن عروسمون هی زنگ میزنه مامان بابام اینا هم حالشون بد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروستون چی میگه؟

من از بس شوهرم اذیتم میکنه زنگ میزنم خانوادش میگم جرا این اینجوری نصیحتش کنین

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

داداشت چیکار کرده که زنش غر میزنم و عصبی میشه؟؟

به نظرم شما دخالت نکنید 

باید مادر پدر هردو طرف اگه اوضاع بد شد مداخله کنن

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

اول همه زندگیا دعوا و مشکلات هست درست میشه نگران نباشید انقدر باهم خوب بشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خب فازش چیه زنگ میزنه ب پدرمادرت بیخودمیکنه زنگ میزنه

موقع خوشی وعشق وحال ک میشه خبری ازشون نی تا ی بحثی میشه زنگ میزنه ک چی چقد رومخن این مدل ادما

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ما شهر دیگه ایم خودش زنگ میزنه مشکلاتو میگه چه دخالتی دیدی از ما

دخالت نکنید خودش خواسته خودش گرفته،عروسا خوش خوشان باخونواده خودشونن دعواهاشونو میارن تا پدرمادر پسرو دور از جون دق بدن ،لعنت به آدم بد ،خوشیاشون با مادر خواهر خودشونه

غریبه ها در شب🌹