2777
2789
عنوان

داداشم خودشو بیچاره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5342 بازدید | 136 پست
میدونی مشکل از شماست که وقتی زنگ میزنه گوش میدین و جواب میدین بهش یه بار بگین برن مشاوره تمام دیگه ه ...

مامانم دلش میسوزه به خدا نمیتونه این کارو کنه، الان میگفت میترسم بلایی سر خودش بیاره 

😑 خدا نصیب نکنه ازین عروسا، هی فکر میکنم داداشم چه گناهی کرده

ماهم یه دونه از برای شما بدترشو داریم ولی بخاطر داداشم سکوت کردیم.انتخاب خودش بوده چاره نیست به قول پدرم تا زمانی که زندگی می‌کنه نمیشه دخالت کرد دختر نیست که برم خونش بگم ضعیفه مرده .هر وقت خواست تموم کنه پشتش هستیم..۸ساله زندگی می‌کنه یبار رفتیم خونش.بچش سه سالشه منو خواهرم ندیدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای زنداداش منم همینه انقدررر به برادرم سرکوفت میانه جلوی جمع آنقدر هم حریص و زیاده خواهه داداشم خیل ...

قلبم میخاد وایسه به من زنگ نمیزنه ولی یه سره به مادرم میزنگه

من هر اتفاقی هم بیافته هیچوقت به خانواده همسرم بروز نمی‌دم

چون هیچی از زندگی جاریم نمی‌دونم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
ماهم یه دونه از برای شما بدترشو داریم ولی بخاطر داداشم سکوت کردیم.انتخاب خودش بوده چاره نیست به قول ...

وای خدا من هر چی درد دارم تو زندگی خودم یه طرف ولی تحمل غم داداشمو ندارم، ما هم انتخاب خودش بود

مامانم نگرانه میگه ممکنه بلایی سر خودش بیارع میگه انگار افسردس و واقعا حالش خیلی بده

به مامانت بگو نگران نباش اینا همیشه کنار هم خوشن از خوشیشون به بقیه چیزی نمیگن که چشم نخورن موقع دعوا میشه میان بقیه رو حرص بدن یا بخاطر اینکه احساسات پدر و مادرو تحریک کنن پول بگیرن این چیزارو میان میگن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

وای خدا من هر چی درد دارم تو زندگی خودم یه طرف ولی تحمل غم داداشمو ندارم، ما هم انتخاب خودش بود

ماهم ذره ذره آب میشیم.تک پسرم هست . . داداش من همه چی تمومه نه اینکه برادرمه نه ها .ولی چاره چیه.حرفی زده بشه میشه دخالت .

قلبم میخاد وایسه به من زنگ نمیزنه ولی یه سره به مادرم میزنگه

مامانت یک بار بگه دخترم ما راضی نیستیم تو عذاب بکشی اگر بده پسره ما جدا بشو ، بهت قول میدم تموم میشه این کارا

به مامانت بگو نگران نباش اینا همیشه کنار هم خوشن از خوشیشون به بقیه چیزی نمیگن که چشم نخورن موقع دعو ...

نه اینا پول نمیخان، درامد داداشم خوبه، واقعا مشکل دارن و نمیتونن حل کنن 

به خدا داداش من دو ساله داره ارامبخش میخوره این زن انقدرررر غرمی‌زنه و آنقدر قلدره همه جا حرف باید حرف خودش باشه مامانم طلاهاش رو فروخت بابامم یه خونه ی کوچک فروخت براشون خونه بزرگ خریدن با زرنگی سه دورنگش رو به نام خودش کرد رفت که رفت.هر وقت به سرش می‌زنه ماشین عوض بکنه یا خونه بزرگ بکنه دوست میشه با همه میزه خونه ی پدرم ،کارش که تموم بشه رفت که رفت آورد مادرم دلشون براشون تنگ میشه گریه می‌کنن از دلتنگی ولی این نه میزه خونه شون نه راهشون می‌ده توی خونه ای خودشون پولش رو دادن . چی بگم .منم دلم خیلی پره

به خدا داداش من دو ساله داره ارامبخش میخوره این زن انقدرررر غرمی‌زنه و آنقدر قلدره همه جا حرف باید ح ...

واقعا چیزی نمیشه گفت، ما هم خونه خریدن داداشم کلی داره وام پس میده به نام عروسمون ولی کاش زندگی کنن کاش خوب باشن باهم، خونه به درک

واقعا چیزی نمیشه گفت، ما هم خونه خریدن داداشم کلی داره وام پس میده به نام عروسمون ولی کاش زندگی کنن ...

ببین زن یا مردی که اهل اذیت باشه تا آخر عمر همینه من برادرم دو تا بچه داره ولی اگر نداشت مطمئنم جدا می‌شد 

ببین زن یا مردی که اهل اذیت باشه تا آخر عمر همینه من برادرم دو تا بچه داره ولی اگر نداشت مطمئنم جدا ...

اینا بچه ندارن، برادر من قصد مهاجرت داشت به عروسمونم گفته یود و میخواست تو خواستگاری مطرح کنه. این گفت نه نگو من مشکلی ندارم بذار عقد کنیم کارامون اوکی شد میگیم و میریم، بعد عقد زد زیر همه چیز، همه جوره برادرمو تحت فشار میذاره

اینا بچه ندارن، برادر من قصد مهاجرت داشت به عروسمونم گفته یود و میخواست تو خواستگاری مطرح کنه. این گ ...

عجب آدمیه کاش فعلا بچه دار نشن تا ببینید اصلا درست بشو هست یا نه