من میخوام برای سال کنکورم سرفیس پرو 5 بخرم، برای جزوه نویسی و تست، میخوام گوشیم هم کلا خاموش کنم بنظرتون سرفیس پرو 5 مناسبه یا بدرد نمیخوره؟ بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم
جای تو باشم از این ای پیپرهای با قابلیت پرینت میخرم
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
من ۷ دارم از قلم برای جزوه نویسی میخوای استفاده کنی؟جای تو باشم از این ای پیپرهای با قابلیت پرینت می ...
البته مطمئن نیستم اسمشو درست گفته باشم
در کل سرفیس مفیده منتها قلم و روانی قلمش رو حتما تست کن
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.