2777
2789
عنوان

کیا میاین روزی یک صفحه کتاب بخونیم 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 75 پست
بله حق با شماست. بچه دارم اذیتم می‌کنه. بعضی روزا عصبی میشم تمرکز ندارم که با دقت بخونم یا بشنوم. با ...

بله درست میگین 

خدا حفظ کنه نی نی گلتون رو ❤️❤️

حالا در حد یه خط در روز هم باشه خوبه مهم همین همراهی شما و استمرار در این قضیه هست 

البته شرایط با بچه ی کوچیک کاملا متفاوته و بهتون کامل حق میدم 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
من چند سال پیش خیلی رمان های خارجی و تاریخی میخوندم. اکثرا هم از هر کتاب در حد چند خط خلاصه نوشتم. چ ...

چقد خوب ک خلاصه نوشتین خیلی خوبه باعث ماندگاری در ذهن میشه 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرق نداره با گوشی هم راحتم،،، بنظرم گروه بزن بعد پی دی اف ی کتاب بفرست روزی ی صحفه بخونیم بعد درمورد ...

شما نرم افزار طاقچه رو دارین؟ 

حرفتون درست هست ، من چند کتاب رو میشناسم تو حوزه ی روانشناسی زندگی خود را دوباره بیافرینیم جفری یانگ ...

بنظرم عالیه چون الان شرایط روحی خیلی ها زیاد اوکی نیس کتابای روانشناسی میتونه کمکمون کنه

من پیشنهادی ندارم چون کلا یدونه کتاب خوندم🤣

راستی الان دو تا کتاب ناتموم دارم که باید اونا رو تموم کنم.مادران سمی چهار اثر فلورانسبعدش هم می‌خوا ...

چقد خوب 

اصلا از تکمیل همین درمورد میتونین شروع کنین 

مادران سمی کتاب خیلی خوبیه در زمینه روانشناسی

بله درست میگین خدا حفظ کنه نی نی گلتون رو ❤️❤️حالا در حد یه خط در روز هم باشه خوبه مهم همین همراهی ش ...

فدات شم . ممنون.

بله نباید از مطالعه غافل شد. 

اگر مجردی یا مثلاً متاهلی و بچه نداری لطفاً از فرصتت استفاده کن. 

البته منظورم این نیست که بیکاری شما نه ابدا. ولی منظورم اینه که آدم تو اون موقعیت بهتر می‌تونه برنامه هاشو هماهنگ کنه و بچینه برای خودش.

شما نرم افزار طاقچه رو دارین؟

خیر

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

بعد اگ کتاب مشترک باشه هرروز یه صفحه بزارن گروه ما محبور میشیم حتما بخونیمش ولی اگ هرکی برخودش بخونه ...

اینم پیشنهاد خوبیه 

ولی میدونین چون ممکنه ناشر و نویسنده راضی نباشن ک ما رایگان بذاریم میتونیم یه کاری کنیم ، مثلا اینکه در نرم افزار طاقچه هممون بخونیم( با تخفیف بسیار زیاد میذاره)

یا مثلا یه دوستی هستن نذرفرهنگی میکنن از طریق اون نرم افزارها مثلا خودشون هدیه بدن در داخل نرم افزار و براتون فرستاده بشه 

و داخل گروه همه بازخورد بدیم ک مثلا هرروز یک صفحه رو خوندیم 

این هم خیلی خوبه 

بنظرم عالیه چون الان شرایط روحی خیلی ها زیاد اوکی نیس کتابای روانشناسی میتونه کمکمون کنهمن پیشنهادی ...

همین یه دونه رو هم خیلی ها نخوندن و بازهم از خیلیا جلوتر هستین 😎

فدات شم . ممنون.بله نباید از مطالعه غافل شد. اگر مجردی یا مثلاً متاهلی و بچه نداری لطفاً از فرصتت اس ...

دقیقا درست میگین 

اینم پیشنهاد خوبیه ولی میدونین چون ممکنه ناشر و نویسنده راضی نباشن ک ما رایگان بذاریم میتونیم یه کار ...

خیلی سختش نکنیم بنظرم همینکه الان مثلا شما این کتاب و داشته باشین بزارین ماهم بخونیم دوتا چیز یادبگیریم ثوابش هم ب خودشما هم ب نویسنده و..... میرسع مث اینکه دوتادوست ازهم دیگه کتاب قرض میگیرن میخونن یا مثلا کتابخونه ک رایگانه میری کلییییی کتاب میخونی

خیر

امکان نصبش رو دارین؟ در اونجا کتاب ها با تخفیف بسیار زیادی داده میشن و یکی از دوستان بنده هم اهل نذر فرهنگی کتاب هستن، صحبت میکنیم که اگر شد رایگان داده بشه کتاب