فرقی نمیکنه ولی بنظرم اگر متفاوت باشه اولش بهتره بعد کم کم ک عادت شد کتابای یکسان میخونیم اگر هم هم ...
من موافقم ولی خب کتاب ندارم یا درسین چندتا هم زندگی نامه شهدا بود نمیدونم کی بردشون
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چقد خوب ک اهل مطالعه هستین ولی یک صفحه حتی میتونه صوتی باشه وقتی داریم میریم سرکار یا حالا تو هر موق ...
بله حق با شماست. بچه دارم اذیتم میکنه. بعضی روزا عصبی میشم تمرکز ندارم که با دقت بخونم یا بشنوم. بارها شده اون م بخونم مثلا یه خط رو ده بار بر میگردم از اول میخونم آخرم متوجه نمیشم. البته همیشه اینجور نیستم. فقط مواقعی که اذیتم و عصبی یا قبل از پریودی
معمولا یا کتاب فیزیکی راحت هستید یا داخل نرم افزار هم باشه میخونین ؟ ب صورت الکترونیکی
فرق نداره با گوشی هم راحتم،،، بنظرم گروه بزن بعد پی دی اف ی کتاب بفرست روزی ی صحفه بخونیم بعد درموردش حرف بزنیم اینکه چی ازش فهمیدیم تحلیلش کنیم
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡