2777
2789
عنوان

کیا میاین روزی یک صفحه کتاب بخونیم 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 75 پست
ایده خوبیه بنظرم یه کتاب معروف باشه گپ بزنیم هرروز یک صفحه از کتاب و مدیر بزاره ماهم بخونیم

یعنی همه مشترک بخونیم ؟ آخه شاید علاقه ی هر کسی فرق کنه 

موافق هستین اولش همگی کتاب مورد علاقه مون رو بخونیم بعد ک عادت شد ، اونوقت کتاب های مشترک عمومی تر رو بخونیم؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
فرقی نمیکنه ولی بنظرم اگر متفاوت باشه اولش بهتره بعد کم کم ک عادت شد کتابای یکسان می‌خونیم اگر هم هم ...

من موافقم ولی خب کتاب ندارم یا درسین چندتا هم زندگی نامه شهدا بود نمیدونم کی بردشون

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل اهل مطالعه‌ی کتاب هستم ولی بعضی روزا وقت نمیکنم به هیچ عنوان حتی یک صفحه. ولی خیلی دوست دارم

چقد خوب ک اهل مطالعه هستین 

ولی یک صفحه حتی میتونه صوتی باشه وقتی داریم میریم سرکار یا حالا تو هر موقعیت دیگه ای

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
یعنی همه مشترک بخونیم ؟ آخه شاید علاقه ی هر کسی فرق کنه موافق هستین اولش همگی کتاب مورد علاقه مون رو ...

اخه معمولا کتابای معروف و مهم جوری ان ک همه دوس دارن بخونن. بعدبعضیام هستن ک خیلی سردرنمیارن ازکتاب. خوبه ک معزفی کنید چی بخونیم

منم هستمچه کتابی بخونیم

میدونه هر کسی هر کتابی داره بخونه، یا مثلا یه کتاب مشترک رو بخونیم هم میشه، 

اگر هر کسی هر کتابی داره بخونه و بعد راجع بهش صحبت کنیم حسنش این هست ک هممون خیلی یاد میگیریم 

من موافقم ولی خب کتاب ندارم یا درسین چندتا هم زندگی نامه شهدا بود نمیدونم کی بردشون

معمولا یا کتاب فیزیکی راحت هستید یا داخل نرم افزار هم باشه میخونین ؟ ب صورت الکترونیکی 

چقد خوب ک اهل مطالعه هستین ولی یک صفحه حتی میتونه صوتی باشه وقتی داریم میریم سرکار یا حالا تو هر موق ...

بله حق با شماست. بچه دارم اذیتم می‌کنه. بعضی روزا عصبی میشم تمرکز ندارم که با دقت بخونم یا بشنوم. بارها شده اون م بخونم مثلا یه خط رو ده بار بر میگردم از اول میخونم آخرم متوجه نمیشم. البته همیشه اینجور نیستم. فقط مواقعی که اذیتم و عصبی یا قبل از پریودی

میدونه هر کسی هر کتابی داره بخونه، یا مثلا یه کتاب مشترک رو بخونیم هم میشه، اگر هر کسی هر کتابی داره ...

آره درسته اینم خوبه

کتاب مشترک هم خوبه چون موضوع یکیه و هرکس نظرش راجب اون موضوع بیان میکنه

اخه معمولا کتابای معروف و مهم جوری ان ک همه دوس دارن بخونن. بعدبعضیام هستن ک خیلی سردرنمیارن ازکتاب. ...

حرفتون درست هست ، 

من چند کتاب رو میشناسم تو حوزه ی روانشناسی 

زندگی خود را دوباره بیافرینیم جفری یانگ 

خیلی کتاب خوبی هست و روانشناسی زرد هم نیست ، 

کتاب تئوری انتخاب اثر ویلیام گلاسر 

پیشنهاد شما و سایر دوستان چی هست؟ 

معمولا یا کتاب فیزیکی راحت هستید یا داخل نرم افزار هم باشه میخونین ؟ ب صورت الکترونیکی

فرق نداره با گوشی هم راحتم،،، بنظرم گروه بزن بعد پی دی اف ی کتاب بفرست روزی ی صحفه بخونیم بعد درموردش حرف بزنیم اینکه چی ازش فهمیدیم تحلیلش کنیم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

چقد خوب ک اهل مطالعه هستین ولی یک صفحه حتی میتونه صوتی باشه وقتی داریم میریم سرکار یا حالا تو هر موق ...

راستی الان دو تا کتاب ناتموم دارم که باید اونا رو تموم کنم.

مادران سمی 

چهار اثر فلورانس

بعدش هم می‌خوام سمفونی مردگان رو بخونم.

آره درسته اینم خوبهکتاب مشترک هم خوبه چون موضوع یکیه و هرکس نظرش راجب اون موضوع بیان میکنه

بعد اگ کتاب مشترک باشه هرروز یه صفحه بزارن گروه ما محبور میشیم حتما بخونیمش ولی اگ هرکی برخودش بخونه شایذ محبور نشه ب خوندنش و بیخیال بشه