2777
2789

سلام بچه ها 

بیاین روزی ک صفحه باهم قرار بذاریم کتاب بخونیم 

یک صفحه ک زیاد نیست 

ولی اینجوری کم کم عادت میکنیم 

حالا هر کسی هم دوس داره میتونه بیشتر بخونه 

کیا پایه هستن؟ 😎

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتابا یکی باشه یا متفاوت؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

من شاید روزی سی صفحه هم بخونم ،بشینم جلوی تی وی اغلب کتاب دستمه کنار شوهرم نشستم

چقد خوووووب😎😎❤️❤️❤️خیلی عادت خوبیه

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
من من من میشه یه گپ بزنیم ؟ هرکسی از کتابش بگه 😉اینطوری هممون تو تایم کم کلی مطلب یاد گرفتیم

آره عالیه 😎😎😎اینجوری خیلی چیزا از همدیگه یاد میگیریم 

کتابا یکی باشه یا متفاوت؟

فرقی نمیکنه ولی بنظرم اگر متفاوت باشه اولش بهتره 

بعد کم کم ک عادت شد کتابای یکسان می‌خونیم 

اگر هم همه موافقن اولش میتونه کتابا یکی باشه ،