amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 عنوان کیا میاین روزی یک صفحه کتاب بخونیم 😎 360 بازدید | 75 پست سلام بچه ها بیاین روزی ک صفحه باهم قرار بذاریم کتاب بخونیم یک صفحه ک زیاد نیست ولی اینجوری کم کم عادت میکنیم حالا هر کسی هم دوس داره میتونه بیشتر بخونه کیا پایه هستن؟ 😎 به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎 1404/05/06 | 00:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 6297 من شاید روزی سی صفحه هم بخونم ،بشینم جلوی تی وی اغلب کتاب دستمه کنار شوهرم نشستم زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜
zhiv_20 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 7173 من من من میشه یه گپ بزنیم ؟ هرکسی از کتابش بگه 😉اینطوری هممون تو تایم کم کلی مطلب یاد گرفتیم « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
kolah_ghermezi عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 3915 کتابا یکی باشه یا متفاوت؟ ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 فکر کردن رمان بخونیم هر چیزی که دوس داریم بنظرم میشه خوند به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
takshakhhhhh عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 207 ایده خوبیه بنظرم یه کتاب معروف باشه گپ بزنیم هرروز یک صفحه از کتاب و مدیر بزاره ماهم بخونیم
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 من شاید روزی سی صفحه هم بخونم ،بشینم جلوی تی وی اغلب کتاب دستمه کنار شوهرم نشستم چقد خوووووب😎😎❤️❤️❤️خیلی عادت خوبیه به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 من من من میشه یه گپ بزنیم ؟ هرکسی از کتابش بگه 😉اینطوری هممون تو تایم کم کلی مطلب یاد گرفتیم آره عالیه 😎😎😎اینجوری خیلی چیزا از همدیگه یاد میگیریم به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
almas48 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 2255 در کل اهل مطالعهی کتاب هستم ولی بعضی روزا وقت نمیکنم به هیچ عنوان حتی یک صفحه. ولی خیلی دوست دارم
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 کتابا یکی باشه یا متفاوت؟ فرقی نمیکنه ولی بنظرم اگر متفاوت باشه اولش بهتره بعد کم کم ک عادت شد کتابای یکسان میخونیم اگر هم همه موافقن اولش میتونه کتابا یکی باشه ، به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 من هر روز میخونم خیلی عالیه 😎😎چ عادت خوبی به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎