2777
2789
نه همه مردا بد نیستن بیشترشون بدن حالا گریه نکن عیب نداره

گریه رو ت باید بکنی با این طرز فکرت
بیا بعد میگن سگ نشو با همه با مهربونی حرف بزن بیا خواستم یبار آدم پاچه نگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکل اسی مهم نیس کسی از حق ما دفاع میکنه یانه هرکی برا خودش کافیه هرکی میتونه حق خودشو تو زندگی حفظ ...

اره اگه قانون حمایت می‌کرد که فرهنگ سازی رو خودمون میکردیم ولی نه تنها ایران بلکه هیچ جای دنیا واقعا حقوق زن با مرد برابر نیست

اره اگه قانون حمایت می‌کرد که فرهنگ سازی رو خودمون میکردیم ولی نه تنها ایران بلکه هیچ جای دنیا واقعا ...

بله نیست 

و شما به بعضیا حتی نمیتونی اینو ثابت کنی چه برسه به حمایت 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

گریه رو ت باید بکنی با این طرز فکرتبیا بعد میگن سگ نشو با همه با مهربونی حرف بزن بیا خواستم یبار آدم ...

چرا داد میزنی از پشت گوشی صداتو حس میکنم حالا پاچه نگیر اینبارم 

درصد تجاوزات چی

موضوع رو تغییر دادید. 

مشخص هست، وقتی مرد قوی تر از زن هست، چطور ممکنه برعکس اون رخ بده. 

همینطور بیشترین نرخ زندانیان دزدی و قتل هم آقایون هستند. چون قوی تر هستند. 

خانم ها جای دیگه اثرگذاری دارند. ۸۰% طلاق ها توی آمریکا از طرف خانم شروع شده. خانم ها به طور متوسط بیشتر در خانه دعوا ایجاد می‌کنند و مشکل کنترل خشم دارند. بیشتر رفتار خشونت آمیز دارند ولی اثر فیزیکی کمتری دارند. مثل آمار پایان دادن عمر فرد دست خودش. خانم ها درصد بیشتری به این کار اقدام می کنند ولی چون جان دوست هستند صدمه خفیفی وارد می‌کنند و بیشتر زنده می مانند. آقایون درصد کمتری اینکار رو انجام میدهد ولی بسیاری از اقدام ها موفق میشه و جان خود رو از دست می‌دهند.

درصد خانم های که حاضر هستند جان خودشون رو در بلایای اجتماعی مثل ۱۲ روز یا طبیعی، تقدیم کنند که بقیه مردم راحت زندگی کنند، بسیار کمتر از آقایون هست. این مرد ها هستند که خودشون رو فردا میکنند. درصد کمک به فقیران بین زن و مرد هم قابل توجه هست. بیشتر مشتری های موسسات خیریه آقایون هستند و خانم ها ترجیح می‌دهند پول خودشون رو پیش خودشون نگه دارند. 

همین خانم ها برای فرزندان خودشون فداکاری میکنند ولی آقایون این کار رو نمی‌کنند.

خصوصیات فیزیکی زن و مرد با هم برابر نیستند. هرکدام بایستی با توجه به ویژگی های مثبت و منفی آن ها قضاوت شوند.

موضوع رو تغییر دادید. مشخص هست، وقتی مرد قوی تر از زن هست، چطور ممکنه برعکس اون رخ بده. همینطور بیشت ...

حرف از بیشتر زنده موندن شد آمار زن کشی در خانه توسط شوهر بعدم تجاوز هم همون حقوقی وقتی یکی بهت تجاوز کنه و تو نتونی مدرکی بیاری دستت به هیج جا بند نیست 

موضوع رو تغییر دادید. مشخص هست، وقتی مرد قوی تر از زن هست، چطور ممکنه برعکس اون رخ بده. همینطور بیشت ...

وقتی به زن هنوز خیلی جاها اجازه کار دادن نمیشه و باید هر روز منتظر این باشه که مرد بهش پول تو جیبی بده چجوری به خیریه کمک کنه 

هر وقت به زن اجازه کار داده شد اندازه مرد این ربطی به قانون هم نداره ها کسایی مثل تو هم میان میگن نه زن اجازه کار داره ولی تو اکثر خونه ها اجازه کار کردن نداره و ته موفقیتش شوهر کردنه چجوری وقتی باید پول خودشو از شوهرش بگیره به بقیه پول بده 

وقتی به زن هنوز خیلی جاها اجازه کار دادن نمیشه و باید هر روز منتظر این باشه که مرد بهش پول تو جیبی ب ...

توی ایالات متحده خانم ها اکثرا شاغل هستند.

خدا این طور آفریده اشکالی هم ندارد. زن و مرد عیب های همدیگه رو پوشش میدن. زندگی مشترک بر پایه محبت به همسر هست.

تهشم جوابی نداری حرفو عوض میکنی وقتی درصد خیانت هارپ فهمیدی چیزی نگفتی وقتی بهت گفتم زن اجازه کار بیرون خونه نداره چیزی نگفتی چون فقط چهار تا ویدئو از چهار تا آدم تو یوتیوب دیدی ته اطلاعاتت همینه ولی بزار بهت قشنگ بگم که زن حق خروج از کشور یا هر عملی بدون اجازه شوهر نداره 

زن باید حق طلاق بگیره ولی مرد همینجوریشم داره

دیه مرد دو برابر زنه میخوای بگی به خانوادش میرسه اگه خانواده نداشته باشه چی

حق پوشش

شاهد بودن زن چه تو عروسی چه تو جرم نصف مرده 

اینهمه زن کشی تو خونه ها هست یکیش قهرمان مچ اندازی ایران که شوهرش کشتش

اینهمه تجاوز چرا چون تو ایران اگه مدرکی نداشته باشی کاری برات نمیکنن 

عیدی ای که پولت به ما میده نصف عیدی مرده چون زنیم 

ما نمیتونیم بخونیم چون زنیم 

توی ایالات متحده خانم ها اکثرا شاغل هستند.خدا این طور آفریده اشکالی هم ندارد. زن و مرد عیب های همدیگ ...

پس دیگه نگو چرا خیریه کمک نمی کنید 

توی ایلات متحده این سیاست رو داشتن که به زن حق کار اندازه مرد رو بدن ولی تو ایران چی گرچه توی همه کشورا تو خیابونا که راه بری قشنگ متوجه این اختلاق بین مرد و زن میشی

هر وقت به زن اجازه کار داده شد اندازه مرد این ربطی به قانون هم نداره ها کسایی مثل تو هم میان میگن نه ...

خانم بنده کاری نکردم. دوست خودم همین ماه پیش با خانم شاغل ازدواج کرد. بعضی افراد همسر شاغل می پسندند و بعضی ها خانه دار می پسندند. کسی خانم ها رو مجبور نکرده حتما سر کار بروند و یا حتما سر کار نروند.