2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعجب میکنم. مثلا ویدیو های shoeonhead رو ببینید.یک زمانی وقتی buzzfeed مطلب میزد جهانی میشد، الان حت ...

زیاد ویدئو میبینی ولی خب براتون نفعی هم نداره حمایت کنید

چیزی که خانم محترم گفتند واقعی نیست. درصد خیانت خانم ها و آقایون ۴۳% به ۵۷% هست. توی گوگل سرچ کنید.

۷۷ درصد اقایون ۶۸ درصد خانما نو گوگل زدم همونی که تو گوشی همه هست بیخیال هرکی دنبال واقعیت باشه راحت پیداش میکنه

ولی ما دخترا به کسی که تو جمع مردونه بجای حمایت از همجنس از مردا طرفداری میکنه میگیم پیکمی

یجور برگشتی گفتی ما دخترا انگار من ترنسی چیزیم خیلی عادی گفتم با نظرت مخالفم ببخشید دقیقا چه همایت از مردا؟؟بیا هرکی هم با عقایدتون مخالفه اسمشو میزارن پیک می برمیگردی میگی همه مردا بدن منم یادم افتاد پدر خودم نمونه بارز یه مرد پرفکته حق خودم دونستم از پدرم همایت کنم 

یجور برگشتی گفتی ما دخترا انگار من ترنسی چیزیم خیلی عادی گفتم با نظرت مخالفم ببخشید دقیقا چه همایت ا ...

نه همه مردا بد نیستن بیشترشون بدن حالا گریه نکن عیب نداره

جمع ۷۷ و ۶۸ میشه ۱۴۵% درصد...

😂😂😂😂😂

خدایامنو ببخش نبایدمیخندیدم

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یجور برگشتی گفتی ما دخترا انگار من ترنسی چیزیم خیلی عادی گفتم با نظرت مخالفم ببخشید دقیقا چه همایت ا ...

پدر منم جز همون درصد کمه ولی ببین فکر کن یه پسر بهت بگه سلام خوبی میشه یه عکس قدی از خودت بدی تو اونجا میگی نه ممکنه آدم بدی باشه یا باخودت میگی ممکنه مثل بابام آدم خوبی باشه

درکل اسی مهم نیس کسی از حق ما دفاع میکنه یانه هرکی برا خودش کافیه 

هرکی میتونه حق خودشو تو زندگی حفظ کنه بجز موارد محدود 

من دست خودمه با مردی ک حقوقم رو نمیده ازدواج نکنم مثلا 

درمواردی هم ک متاسفانه قانون شده حرفمون بجایی نمیرسه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃