2777
2789
عنوان

لیس زدن پسر 5 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3254 بازدید | 90 پست
تو این سن بنظرم میخواد ی جور خودشو لوس کنه و دیگ عادت کردهبهش بیشتر توجه کن.اکثر این رفتارا بخاطر جل ...

شاید ولی دیشب که نذاشتم این کار رو بکنه خیلی کلافه شد و کلی تهدید کرد شایدم چون خوابش میومده کلافه بوده 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم همینه میگ سگم تو نقش حیوانات میره کارهای اونارو انجام میده فکرنکنم مهم باشه سخت نگیری یادش م ...

پسر منم یه مدته گیر داده به حیوانات ولی به خاطر این نیست

می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که ممکن است جسمی، روانی یا رفتاری باشند. در این سن، کودکان هنوز در حال کشف بدن و محیط اطراف خود هسن

🔹 ۱. کنجکاوی و اکتشاف حسی 

کودکان در این سن ممکن است از طریق حس چشایی، بدنی خود را کشف کنند.

لیس زدن ممکن است بخشی از کنجکاوی طبیعی باشد و با گذر زمان از بین برود.

🔹 ۲. نیازهای حسی 

برخی کودکان، مخصوصاً با حساسیت حسی ، رفتارهایی مثل لیس زدن، گاز گرفتن یا مالیدن اشیاء به بدن خود نشان می‌دهند.

این رفتار می‌تواند نوعی "خودتنظیمی حسی"   ۳. استرس، اضطراب یا نیاز به آرامش

کودک ممکن است وقتی دچار اضطراب یا ناراحتی است، از لیس زدن برای آرام کردن خودش استفاده کند (مشابه مکیدن انگشت).

این رفتار ممکن است در زمان‌هایی مثل ورود به مهدکودک یا تجربه تغییرات جدید بیشتر دیده شود.

🔹 ۴. جلب توجه 

اگر کودک متوجه شود که با این رفتار توجه جلب می‌کند (مثلاً والدین واکنش زیادی نشان می‌دهند)، ممکن است آن را تکرار کند.

🔹 ۵. تأخیر رشد یا اختلالات عصبی 

🔍 چه باید کرد؟

✅ مشاهده کنید:

چه زمانی این رفتار بیشتر رخ می‌دهد؟ (مثلاً هنگام اضطراب، خستگی یا بی‌حوصلگی)

✅ واکنش شدید نشان ندهید:

واکنش افراطی ممکن است رفتار را تقویت کند.

✅ جایگزین‌های حسی بدهید:

اسباب‌بازی‌های مخصوص دهان (chew toys)، توپ‌های حسی یا بازی‌های لمسی می‌توانند کمک کنند.

✅ در صورت تداوم یا شدت گرفتن رفتار با متخصص مشورت کنید:

روان‌شناس کودک، کاردرمانگر حسی یا متخصص رشد کودک می‌توانند علت اصلی را شناسایی کنند.

می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که ممکن است جسمی، روانی یا رفتاری باشند. در این سن، کودکان هنوز در ...

ممنون عزیزم

چه تهدیدی کرد دقیقا؟!! 

چرا به جای اینکه اول باهاش صحبت‌ کنی بپرسی چی باعث میشه از این کار خوشت بیاد که انجامش میدی یهش میگی بدم میاد و انجام نده و... 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

چه تهدیدی کرد دقیقا؟!! چرا به جای اینکه اول باهاش صحبت‌ کنی بپرسی چی باعث میشه از این کار خوشت بیاد ...

میگه نزاری لیست بزنم نمیخوابم اگه بزاری غذام رو خوب میخورم و از این حرفها

بهش میگم میگه بازوت بزرگه دوست دارم لیس بزنم 

دختر منم ۴.۵ سالشه دائم دستشو لیس می زنه گاهی زانوش رو نمی دونم چرا اینکارو میکنه صد دفعه گفتم مریض میشی دل درد میشی گوش نمیده

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

دختر منم ۴.۵ سالشه دائم دستشو لیس می زنه گاهی زانوش رو نمی دونم چرا اینکارو میکنه صد دفعه گفتم مریض ...

پسر منم از همین سن ها شروع کرد قبلا نگران نبودم ولی کم کم دارم نگران میشم

بچه ها ادای حیوونا رو درمیارن مخصوصا سگو گربه نمیدونم چرا ولی ب نظرم خیلی حساس نشو بچه ۵ ساله چمیدون ...

اینکه شب نمیخوابه غذا نمیخوره 

پسر منم پنج سالشه اون نمیگفت تاپ نپوش که نکنم من و خواهرش رو هی میومد لیس میزد دخترمم متنفر از اینکا ...

عزیزم 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊