2777
2789
عنوان

لیس زدن پسر 5 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3274 بازدید | 90 پست
شیر خودم

غذا خوردنش چطور بوده برای از شیر گرفتن مشکلی داشتید زودتر یا دیرتر از موعد از شیر نگرفتین بچه را و اینکه آیا وزن گیری و رشد خوبی با شیر خودتون داشته یا نه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
خب یک چند تا عکس میکروب نشونش بده یک چیزی که ازش بدش میاد بزن به اون قسمت دستتت که می‌دونی میخاد ...

دوست دارم ریشه یابی بشه مشکلش

اینجوری حس بدی بهش دست میده

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا خوردنش چطور بوده برای از شیر گرفتن مشکلی داشتید زودتر یا دیرتر از موعد از شیر نگرفتین بچه را و ا ...

غذاش کم بوده همیشه 

واسه از شیراز گرفتن استامینوفن زدم که از مزش بدش میومد و تا یه مدت میگفت شیر مامان خراب شده

همون دو سالگی گرفتم از شیر

غذا خوردنش چطور بوده برای از شیر گرفتن مشکلی داشتید زودتر یا دیرتر از موعد از شیر نگرفتین بچه را و ا ...

اره رشدش خوب بود البته شیر من کم بود به نظر خودم

غذاش کم بوده همیشه واسه از شیراز گرفتن استامینوفن زدم که از مزش بدش میومد و تا یه مدت میگفت شیر ماما ...

پس احتمالا در مرحله دهانی ثبیت شده به جز لیس زدن اشیا یا مواد غیرخوراکی داخل دهانش میکنه ناخن جویدن انگشت مکیدن کردن لباس در دهان این رفتارا را ازش دیدین؟

خودتون یا همسرتون اضطراب یا رفتارای وسواسی داشتین؟

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
پس احتمالا در مرحله دهانی ثبیت شده به جز لیس زدن اشیا یا مواد غیرخوراکی داخل دهانش میکنه ناخن جویدن ...

اره لباس و اینا رو هم میذاره دهنش

خودم هم اضطراب دارم هم وسواس

از نظر فروید کودک تا دوسالگی لذت دهانی رو تجربه میکنه دوست داره هرچیزی رو بزاره دهنشاگه اونموقع محدو ...

محدودش نکردم فقط واسه شیر گرفتن داروی بدمزه زدم شاید به خاطر اون باشه

نمیدونم انگار واقعا خوشش میاد.حتی دعوا راه میندازه سر این کار یه بار گفتم این کار رو نکن گفت پس باید ...

ببین با یه مشاور این مسائل رو مطرح کن . اینا واقعا نیاز به راه حل های تخصصی داره گاهی بچه ها توی این سن به یه دلیلی غریزه جنسیشون بیدار میشه خودشون نمیدونن چیه ولی به یه دلیلی این حس رو دارن و این که چه واکنشی شما داشته باشی مهمه تا این ماجرا درست حل بشه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چند سالشه

گفت۵

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اره لباس و اینا رو هم میذاره دهنشخودم هم اضطراب دارم هم وسواس

خیلی خب احتمالا برای از پوشک گرفتن بچه هم چالش داشتین

اول از همه اینکه دنبال درمان اضطراب و وسواس خودتون باشید

پسرتون احتمالا با انواع ترس ها هم مواجه خواهد شد شایدم شده ممکنه نوع و سوژه ترس هر چند وقت یکبار تغییر کنه ولی اساسش همونه

کمی کمبود آهن داره

یک دلیلش همین می‌تونه باشه   ببین تو این سن بچه ها حساسن دنبال کنجکاوی هستن  یک چیز عادیع بنظر من 

خودت میتونی جلوشو بگیری ولی زیاد نباید  حساسش کنی 

بام برو پیش متخصص کودک 

منم دیروز ی خانمی را تو باشگاه دیدم دستش سیاه شده بود 

میگفت ی دختر خواهر شوهرم ۱۲ امه گازم میزنع 

خیلی وحشت ناک بود این ب نظرم مشکل داره 

بچه شما با داستان تصویر و فیلم. این چیزا میزاره کنار احتمالا 

چون سنش کمه 

احتمالا ی تصویری چیزی دیده 

مثل دختر من کارتن سگ تارا نگاه کرده بود همش سگه با یه توپ تو دهنش بود به دخترم  میگفتم برو ی چیزی بیار میگرفت به دهن‌

تو این سن بنظرم میخواد ی جور خودشو لوس کنه و دیگ عادت کرده

بهش بیشتر توجه کن.اکثر این رفتارا بخاطر جلب توجه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

2790
2778
2791
2779
2792