2777
2789
عنوان

لیس زدن پسر 5 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 90 پست

یهو فیلم نامناسبی ندیده؟

یبار یه چیز تلخ یا تندی بزن رو بازوت بذار لیست بزنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

پسر منم پنج سالشه اون نمیگفت تاپ نپوش که نکنم من و خواهرش رو هی میومد لیس میزد دخترمم متنفر از اینکا ...

من نگرانم مشکل حسی داشته باشه آخه دیر راه افتاد و یه مدت کاردرمانی میرفتیم 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان؟؟زوده که برای این چیزها

نه ، اصلا زود نیس ،‌

حالا شما تو قید و بند این چیزها نیستی وگرنه میدونستی گوشیو جو بد بین بچه ها چقدر اونها رو منحرف میکنه ، تازه این یه جور گرایشه ، مثل فتیش پا ، اینها بعدا براش مشکل میشه،  زود یه کاری کنید

یهو فیلم نامناسبی ندیده؟یبار یه چیز تلخ یا تندی بزن رو بازوت بذار لیست بزنه

نه اصلا چیزی ندیده

دوست ندارم این کار رو بکنم دوست دارم بدونم دلیلش چیه

5 سال

پسر منم ۴ سالش بود گریه کرد باربی میخوام بعد گرفتم لیسی میزد بعد خرس پاندا خریدم اونم گاز می‌گرفت لیس میزد گفتن مشکل جنسی داره 

یه خانم مسن خیر ببینه گفت با یه چیزی سرگرمی کنی یادش میره از فکرش 

منم بردم  خانه بازی هر روز بعد پارک و....کلا دوهفته بعد کلا از یادش رفت الان ۱۱ سالشه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

نه ، اصلا زود نیس ،‌حالا شما تو قید و بند این چیزها نیستی وگرنه میدونستی گوشیو جو بد بین بچه ها چقدر ...

اخه دکتر روانشناس درست حسابی هم پیدا نمیشه

پسر منم ۴ سالش بود گریه کرد باربی میخوام بعد گرفتم لیسی میزد بعد خرس پاندا خریدم اونم گاز می‌گرفت لی ...

عزیزم خدا رو شکر اوکی شد

پسر منم یه مدت دوست داشت از لبم بوس بگیره تو کارتون که تو فلش براشون زده بودیم دیده بود  چند بار گفتم خوشم نمیاد چندشم میشه و... گفت چرا تو فیلم انجام میدن  گفتم اه اب دهنشون میخوره به هم من که خیلی بدم میاد وااای اه اه   تو خوشت میاد  دیدم میگه اره راست میگی چقدر بده  دیگه ترک کرد

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه

باید ببینی از کجا یاد گرفته و یا هدفش چیه از چی این کار لذت میبره براش مثل بازیه یا علت دیگه داره . خیلی وقتا خیلی عادی از یه کارتون یا فیلم داره ادای یه حیوونی رو در میاره . دختر من توی اون سن مثلا زبونشو میکرد توی لیوان اب یا ظرف غذا میگفت مثل سگهای نگهبان ( کارتون) غذا بخورم چند بار برخورد کردم و دلیل و منطق اوردم بیخیال شد . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوش بحال همسر ایندش😛😂 نگران نباش عزیزم ولی در اولین فرصت با یه روانشناس کودک مشورت کن

یه دفعه‌ نگران شدم دیشب از هوش مصنوعی پرسیدم نگرانم کرد

عزیزم خدا رو شکر اوکی شد

مممنونم شمام چیز خاصی نیست سعی کن با برنامه کودک بازی کردن پارک بردن خانه بازی بردن کلا از یادش ببری بعدشم مهد کودک بنویس

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عادی هست؟

نمیدونم 

ولی اگر خیلی کارشو تکرار می‌کنه بنظرم مشاوره بگیرین بد نیست

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

5 سال

حرفای شما تو خونه تو کوچه دوستاش فامیل گوشی ماهواره تلویزیون همه و همه اثر داره زمان قدیم بود که همه به سن نگاه میکردن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
باید ببینی از کجا یاد گرفته و یا هدفش چیه از چی این کار لذت میبره براش مثل بازیه یا علت دیگه داره . ...

نمیدونم انگار واقعا خوشش میاد.حتی

دعوا راه میندازه سر این کار 

یه بار گفتم این کار رو نکن گفت پس باید چشمهام رو ببندم که بازوت رو نبینم

2790
2778
2791
2779
2792