2777
2789
عنوان

لیس زدن پسر 5 ساله

3274 بازدید | 90 پست

سلام.پسرم مدتیه علاقه به لیس زدن پیدا کرده مثلا دوست داره بازوی من رو لیس بزنه وقتی هم بهش میگم این کار رو دوست ندارم میگه تاپ نپوش که لیست نزنم

یکی از دوستهاش رو هم لیس میزنه

خیلی هم علاقه به این کار پیدا کرده دیشب که نذاشتم کلی تهدید کرد

نمیدونم مشکلی داره که این کار رو میکنه 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

ببرش پیش روانشناس کودک 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یه فتیش جنسیه ، یکم دربارشون تحقیق کن ، بچت میشه گفت یکم مشکل جنسی داره .دکتر متخصص برو

از الان؟؟زوده که برای این چیزها

بهتره با یه مشاوره صحبت کنین، اینجا دیگه یه چیزایی میگن وحشت میکنی، 

اون فقط ۵ سالشه و خوشش میاد اصلا نباید باهاش دهن به دهن بشین. بیشتر از جنبه بهداشتی براش بگو که بدش بیاد،

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

تیشرت بپوش ببین همینجوریه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بهتره با یه مشاوره صحبت کنین، اینجا دیگه یه چیزایی میگن وحشت میکنی، اون فقط ۵ سالشه و خوشش میاد اصلا ...

اره گفتم بهش 

خودم حدس می‌زنم مشکل حسی باشه

پسر منم پنج سالشه 

اون نمیگفت تاپ نپوش که نکنم 

من و خواهرش رو هی میومد لیس میزد دخترمم متنفر از اینکار همش جیغ میکشید اون خوشش میومد بدتر میکرد 

یه مدت جلوش رو گرفتم گفتم کار بدیه تو گوگل میکروب سرچ کردم نشونش دادم گفتم رو بدن ماها از اینا هست میره تو دلت مریض میشی گذاشت کنار 

به منظور خاصی نمیکرد میگفت من یه سگم لیس زدن رو دوست دارم 😂

2790
2778
2791
2779
2792