2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی تا الان بمن نگفته خوشگل

واقعا خوشگلی نعمته

خوشبحال خوشگلا

در حد اینکه قیافه ات خوبه گفتن

ولی نوجوانی و اوایل جوانی بابت خوشگل نبودن خیلی غصه میخوردم

الان واسم مهم نیست

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

اره یه خانمه هر دفعه بهم میگه حس میکنم از رو ترحم میگه 

یه بارم یه خانم تو محل کار دیدم گفت وای نازی چقد خوشگلی قیافشم اینجوری بود 🤩

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

جفتش رو شنیدم

زشت رو بیشتر شنیدم

اما توی دوره ۱۹_۲۰ سالگی وزنم بیشتر و هیکلم خوب شده بود، چهره‌مم بهتر بود بیشتر میگفتن خوب شدی و...

الان عین اِسمیگل شدم، حتی توی آزمون های استخدامی بالاترین نمره رو میگیرم ولی توی اکثر مصاحبه‌ها ردم میکنن چون عین معتادا شدم.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کسی بهم تا حالا نگفته زشت که اگه میگفت هم نهایت بیشعوری خودشو نشون میدادو در واقع مشکل از چشمای خودشه که زشته و منو زشت میبینه

ولی یه چندباری گفتن خوشگل و جذابی که واقعا احساس خوبی بهم دست داد

جفتش رو شنیدمزشت رو بیشتر شنیدماما توی دوره ۱۹_۲۰ سالگی وزنم بیشتر و هیکلم خوب شده بود، چهره‌مم بهتر ...

چرا چیزی باعث شده اشتهات کم بشه ؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

بله زشت گفتن

یا خوشگل نیستی 

یا برا خودشیرینی گفتن قشنگی بعد که من گفتم کجا قشنگم خفه شدن

حس خاصی ندارم ولی فکر می‌کنم طرف بی‌ادبه یا میخواد خودشو شیرین کنه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه