2777
2789
چرا چیزی باعث شده اشتهات کم بشه ؟

اشتهام که نسبت به قبل کمتر شده، اما در کل وزنم رو ۴۶_۴۸ گیر کرده. هر چقدر بخورم بیشتر از ۴۸ نمیشه، صورتمم ریخته عین مریض‌ها شدم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تا حالا هیچکس راجع به قیافم نظر نداده ولی تا دلت بخاد بهم گفتن خوش هیکل.......حس خوبیه ولی وقتی زیاد تکرار میشه خجالت میکشم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اشتهام که نسبت به قبل کمتر شده، اما در کل وزنم رو ۴۶_۴۸ گیر کرده. هر چقدر بخورم بیشتر از ۴۸ نمیشه، ص ...

قدت چنده

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

من بیشتر بخاطر قدم تو معرض دید قرار میگیرم تا قیافه 

چن بار بهم گفتن خوشگلی 

ولی بدون استثنا همه میگن خوش به حالت چه قدی داری

(قدم ۱۸۰cm)

ولی به نظر خودم قیافه از قد مهم تره

چند بار بهم گفتن خوشگلی مخصوصا وقتی چتری میزنم 

ولی مستقیم زشت کسی نگفته بیشتر طعنه بوده 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

بیشتر گفتن خوشگلی ولی یکی از دخترا که میدونم یک فرد عقده ای ی تیکه بدی  بهم انداخت میدونستم از رو عقدس توجهی نکردم 

خدایا یجوری دستمو بگیر که شونم از ریشه دربیاد...

اره بیشتریا میگن خوشگلی 

اولا خر کیف میشدم الان عادیه برام 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏