2777
2789
من که تو زندگی تون نیستم بر اساس حسم میگم یک چیزی که باعث شد قبول کن اون رابطه جدید رو

حسات همیشه درسته؟

یعنی بخاطر یه نفر دیگ یهو غیب شد؟ روز قبلش رفتیم بیرون خوش گذشت از فرداش ن من زنگ زدم ن اون الان یه ماه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم بخشید اقای ح برای چی نازنین رو فالو کرده؟؟؟؟

یک آشنایی داره باهاش یا فامیله یا همکار ولی امکانش هست براش پر رنگ بشه

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

حسات همیشه درسته؟یعنی بخاطر یه نفر دیگ یهو غیب شد؟ روز قبلش رفتیم بیرون خوش گذشت از فرداش ن من زنگ ز ...

چرا پیگیرش نشدی ببینی چی شد تا ۷۰ درصد درستع

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

سلام گلم حس اقای ت به من میگید و بینمون چی میشه

معمولی براش مثل بقیه باید جذبش کنی بیشتر اطرافش باش ولی اصلا نخ نده

چرا پیگیرش نشدی ببینی چی شد تا ۷۰ درصد درستع

من فقط صبحش یه پیام صبح بخیر دادم اونم جواب داد دیگ باید اون زنگ یا پیام میداد نداد منم ندادم.

بنظرت برمیگردن یا پشیمون هست؟

من فقط صبحش یه پیام صبح بخیر دادم اونم جواب داد دیگ باید اون زنگ یا پیام میداد نداد منم ندادم.بنظرت ...

خب یک زنگ بزن دلیل رفتنش رو بپرس 

خب یک زنگ بزن دلیل رفتنش رو بپرس

نه غرورم له میشه رفته دیگ خودش خواست دلیل نگه. بعدش دوبار استوری گذاشتم فقط لایک کرد اصلا ریپ نزد منم این مدت استوریش ندیدم تا سومین استوریم اونم دیگ ندید، پریروز بیرون من دید برگشت نگاه کرد

بنظر خودم و همه ادم هول همه میگن دخترباز