2777
2789
شما سوالت رو بپرس حس صفرمم شاید جواب داد

امروز که منو دید و از جلوی در خونمون رد شد چه حسی داشت ؟بخاطر من اومده بود کوچمون؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما سوالت رو بپرس حس صفرمم شاید جواب داد

میشه منم بگی بعد استارتر 

اون پسره ک یاهاش چت میکنم کی ارتباطمون تموم میشه؟یا درست میشه ؟

میشه هرچی ازم حس کردی بگی ،کی یکاری شروع میکنم واینا وحال زوحیم

امروز که منو دید و از جلوی در خونمون رد شد چه حسی داشت ؟بخاطر من اومده بود کوچمون؟

نه کار داشت

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

در مورد من بگو چرا دوستپسرم یهو رفت باز میاد

یک آدمی که منتظرش بوده بالاخره رابطه شون جوش خورده 

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

یک آدمی که منتظرش بوده بالاخره رابطه شون جوش خورده

نمیخواست بره ولی از تو یک چیزی دید پا گذاشت رو همه چی

خب حسی داش منو دید؟

یک حس عجیب مثل دیدن آشنا اما اون عواطف اونجوری نه

عزیزم حست نسبت به من چیه

به چی شما باید بدونم یک چیزی تا بگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز