2777
2789
گلم کنکور چه رشته و رتبه ای میارم؟و رتبم چند رقمی میشه؟

داداش حس ششم قول چراغ جادو نیستم که ولی تاپ نمیاری بخون واسه سال بعد

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

داداش حس ششم قول چراغ جادو نیستم که ولی تاپ نمیاری بخون واسه سال بعد

من شرکت رویان استخدام میشم؟مصاحبه رفتم زنگ نزدن که استخدامی 

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه منم بگی بعد استارتر اون پسره ک یاهاش چت میکنم کی ارتباطمون تموم میشه؟یا درست میشه ؟میشه هرچی از ...

فایده ای نداره بهتره وقتت رو باهاش نگذرونی . حال روحیت به شدت متغییره و مدام بد و خوب میشه شما باید ی کاری بکنی اینکه نمازت رو ترک نکنی و گرنه ممکنه به خطا بیوفتی

خب؟

امروز منو دید چه حسی داش؟ از جلوی در خونمون رد شد؟

سوال دوم اینکه

شرکت رویان مصاحبه رفتم چرا زنگ نزدن واسه استخدام شدن ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
فایده ای نداره بهتره وقتت رو باهاش نگذرونی . حال روحیت به شدت متغییره و مدام بد و خوب میشه شما باید ...

مذهبی نیستم ولی زیادم ازادی نیستم ولی ممکنخ بخاطر حس کمبود و حال روحیم خطا بکنم ،اصلا بیرون هم نمیرم 

مذهبی نیستم ولی زیادم ازادی نیستم ولی ممکنخ بخاطر حس کمبود و حال روحیم خطا بکنم ،اصلا بیرون هم نمیرم

نماز خوندن فقط سپره در برابر خطاهایی که پشیمونی میاره . زمانی هم نمیبره . پس حتماً بخوون

مثلا چی دید از من😐؟

من که تو زندگی تون نیستم بر اساس حسم میگم یک چیزی که باعث شد قبول کن اون رابطه جدید رو 

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز