2777
2789
شما سوالت رو بپرس حس صفرمم شاید جواب داد

امروز که منو دید و از جلوی در خونمون رد شد چه حسی داشت ؟بخاطر من اومده بود کوچمون؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما سوالت رو بپرس حس صفرمم شاید جواب داد

میشه منم بگی بعد استارتر 

اون پسره ک یاهاش چت میکنم کی ارتباطمون تموم میشه؟یا درست میشه ؟

میشه هرچی ازم حس کردی بگی ،کی یکاری شروع میکنم واینا وحال زوحیم

امروز که منو دید و از جلوی در خونمون رد شد چه حسی داشت ؟بخاطر من اومده بود کوچمون؟

نه کار داشت

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

در مورد من بگو چرا دوستپسرم یهو رفت باز میاد

یک آدمی که منتظرش بوده بالاخره رابطه شون جوش خورده 

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

یک آدمی که منتظرش بوده بالاخره رابطه شون جوش خورده

نمیخواست بره ولی از تو یک چیزی دید پا گذاشت رو همه چی

خب حسی داش منو دید؟

یک حس عجیب مثل دیدن آشنا اما اون عواطف اونجوری نه

عزیزم حست نسبت به من چیه

به چی شما باید بدونم یک چیزی تا بگم