2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثمون شد

676 بازدید | 51 پست

شوهرم خونه نداره، یعنی پدرش داره، 4 تا، ولی نمیده به بچه هاش. برای اینکه اجاره ندیم اول زندگی. بابام دلش سوخت گفت بیاین خونه من زندگی کنید. 

جهیزیه هم کامل داشتم. 

مادر شوهرم دیروز اومد بهم گفت من مادرشوهر خوبی بودم که نیومدم ببینم جهیزیه چی آوردی، یا برای پسرم غذا چی میپزی، خونه ات تمیزه یا نه. 

منم دیدم انقد پررو هستن امروز به شوهرم گفتم برو اجاره یکسال و نیم پدرمو یکجا واریز کن. رفته الان بانک واریز کنه. 

کار بدی کردم؟ 

بخاطر حرف مادر شوهرت با شوهرت بحث نکن

و زندگیتو خراب نکن

مادرشوهرت و بشور پهنش کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مادرشوهرت روداره

کلا چقدر میشه اجاره یک سال و نیم؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

آره کار بدی کردی 

به خاطر چرندیات یه نفر رابطه خودت و شوهرتو خراب نکن 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بله کار اشتباهی کردی

زورت به مادرشوهرت نرسید شوهرتو هدف قرار دادی

جواب مادرشوهرتو میدادی میگفتی والا برای پسرت مادری نکردی چه برسه به مادرشوهری

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
حدود 200 میلیون

یعنی واقعا الان شوهرت به خاطر یه جمله حرف تو رفته ۲۰۰ میلیون بریزه برای بابات؟؟؟!!!

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤