2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 51 پست
واقعادلم سوخت براشوهرش چقدرطفبک به غرورش برخورده اینجوری باکنایه پاشده گفته بروواریزکن اینک رفته بری ...

بابا مادرشوهر من از بس آرومه هیچکس باورش نمیشه یه کلمه حرف بزنه ولی بخدا یه حرفایی بهم زده آدم دلش میخواد خودشو بکشه😆منظورم اینه هرکی باشه یه چی میگه ،من که دیگه خیلی وقته به حرف هیشکی اهمیتی نمیدم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه رایگان

به نظرم دیگه حرفتو پس نگیر حالا که گفتی و رفته بریزه دیگه زنگ نزنی کوتاه بیای

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع باید به مادر شوهرت میگفتی پدر منم خیلی پدر زن خوبیه بنده خدا خونه بهمون داد نگفت پسرت خونه داره نداره

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

میگفتی خوبی دو طرفس مثل من که نگفتم چرا ۴تا خونه دارین ولی پسرتون اومده شده دوماد سرخونه پدر من

واقعا باید اینو می گفت 

نه اینکه بره به شوهرش بگه پول بده

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
میگفتی خوبی دو طرفس مثل من که نگفتم چرا ۴تا خونه دارین ولی پسرتون اومده شده دوماد سرخونه پدر من

آفرین

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
چون از من هیچ دفاعی نمیکنه در مقابل خانوادش

وقتی خودت زبون داری چرا باید یکی دیگه دفاع کنه ازت؟ همون موقع جواب مادرشوهرتو میدادی میگفتی بجای اینکه بیای جهاز منو آمار بگیری خونه زندگی واسه پسرت آماده میکردی ک داماد سرخونه نباشه و از خجالت سرش پایین. اینجوری هم دلت خنک میشد هم زبون اونو کوتاه میکردی

باید همون وقت جواب مادرشوهرت رو میدادی به شوهرت ربطی نداشت

اما جدا از این بحث ها به نظرم رایگان نشستن تو خونه پدرخانم خیلی جالب نیست یعنی حداقل من که نمیتونم قبول کنم اونم با چنین خانواده بی درکی که همسرم داشته باشه

نه رایگان

خب مادرشوهرتون حرف درستی نزده اصلا وقتی شما هم خونه هم جهیزیه رو از پدرت داری باید خیلی قدر دان باشن که چرا همچین حرفی زد؟ و من برام سوال شد که شما چرا به جای اینکه جواب مادرشوهرت رو بدی سر شوهرت خالی کردی؟!