2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد مادرشوهرم رو تیکه تیکه کنم 4ماهه کارمون به خاطر عفریته تو دادگاهه پسرش رو اواره کرذم خانم رفته تو سوراخ موش قائم شده اشغال عوضی زهرش رو ریخت الان گم وگور شده 

بابا مادرشوهر من از بس آرومه هیچکس باورش نمیشه یه کلمه حرف بزنه ولی بخدا یه حرفایی بهم زده آدم دلش م ...

ایول به تو

مادرشوهرمن خدایش خوبه امابیشترازاون من خوبم وشوهرم همه کارشونه براهمین خیلی احترام منودارن هرجامیرم تحویلم میگیرن به نظرم همه چی به شوهرهم بستگی داره

ایول به تومادرشوهرمن خدایش خوبه امابیشترازاون من خوبم وشوهرم همه کارشونه براهمین خیلی احترام منودارن ...

شوهر من پیش خانوادش طرف منو میگیره بعد منم کوچکترین حرفی بهشون بزنم هم طرف اونا رو میگیره😑در کل سعی میکنم دیگه وارد هیچ حرف و بحثیشون نشم تا ذهن خودم آروم باشه 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤