2777
2789
عنوان

چت شوهر خرم با یه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 110 پست

نر روانی نر نجس کثافت هر چی میکشیم از این نره

حالا یه سوال ازت دارم اگه تو با دوست پسر سابقت پیام بازی کنی اون چیکار میکنه؟

ببین شاید شرایطشو نداری ولی کاش طلاق میگرفتی

اخه هر بار که فهمیدم تا حد اینکه رفتیم تا پای طلاق ادامه داشته، میخام شدت دعوا رو بهت بگم که متوجه ب ...

هرروز نه بار ۹بار سوره کوثر را بخون به تیت دفع اون دختره مزاحم از زندگیت 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگیرش دیگهمنم تعریف کردم قضیه خودمو خیلی اذیتم کرد اخرم خدا یه جور براش ساخت که دیگه خودش پیگیرم ...

اینا دو تا زن میخان یکی که پاک باشه یکی که براشون هرزه گری کنه و نگیرنش، عجب ذاتی دارن این مردای کثیف

چه جوری میشه هم خونه رو به آتیش بکشی هم ریلکس باشی

اینم بگم زنو دخترایی که به زندگی یه زن متأهل آسیب میزنن حقشونه گیساشونو بگیرن و بچرخونن همه جا رسوا بشن 

با هزار امید میری تو زندگی  میسازی تحمل می‌کنی گذشت می‌کنی یه ج ن د ه دوزاری  میاد و تمام وجودت رو له میکنه

خدا میدونه چه خاطره هایی باهاشون دارن اصلا فکرشم داره اشکمو در میازه

چرا جدا نمیشی؟تو که چند بار تا پای طلاق رفتی ،خانواده ها فهمیدن ،الان ابا چی رو داری؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه دوست پسر داشتم بچه شهرستان بود ننه عوضیش برگشت گفت دخترای تهران ایدز دارن دختر عموش رو عقد کردن ت ...

مردا روانین خدا لعنتشون کنه، خدا لعنت کنه اون مردی که از احساسات پاک یه دختر استفاده میکنه

عزیزم کاش جدا شی

باور کن حتما نباید با هم بخوابن ک جدا شی

یا حتما نباید خیانتای بزرگ کنه تا جدا شی

همین ک با این بیشعوریش ک دختر اومده تو ذهنش باهاش حرف میزنه باید جدا شی ارزشت نیاد پایین

دختر راجب پسر دیگه تهدید نکن اصلا هیچی نگو بزار خودش ترس بیفته به جونش

فقط خوشتیپ کنو با دوستات قرار بزار 

باشگاه استخر کافه پارک هرجا که بهت خوش بگذره حتی اگه دوستی نداری تنها برو ی مدت تحریک کن به اینکه داری خیانت میکنی اصلا بازگو نکن

چرا جدا نمیشی؟تو که چند بار تا پای طلاق رفتی ،خانواده ها فهمیدن ،الان ابا چی رو داری؟

عزیزم من خودمو شناختم دیگه یکماه که ازش فاصله میگیذم حالم خیلی بد میشه نه میتونم کارای روزمره رو انجام بدم نه حموم میرم، افسردگب شدید دارم تون موقعه بد تر میشه دست خودم نیست

اینا دو تا زن میخان یکی که پاک باشه یکی که براشون هرزه گری کنه و نگیرنش، عجب ذاتی دارن این مردای کثی ...

چی بگم 

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

دختر راجب پسر دیگه تهدید نکن اصلا هیچی نگو بزار خودش ترس بیفته به جونشفقط خوشتیپ کنو با دوستات قرار ...

از اینکارا زیاد کردم فایده نداره، الانم هیچ دوستی ندارم دیگه، ولی حتما میرم باشگاه دیز میام تا حالش جا بیاد