2777
2789
عنوان

چت شوهر خرم با یه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 110 پست

بنظرم اگه نمیخوای جدابشی  ازش دل بکن   

کسی که چندبار این کارو میکنه خودبخود ازچشم میفته  نه نفرت نه عشق بیتفاوت میشی 

فقط تویه خونه باهاش بمون مثل همخونه  هرکس وظایف خودشو انجام بده  تاحد ممکن سعی کن نبینیش  اگرم دیدی نامرئی تصورش کن 

نمیدونم تاچه حد بشه اینکارو عملی کرد  سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ام برو یکی رو پیدا کن برای اوقات فراغتت

وااا چه راهکار ها میدید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم من خودمو شناختم دیگه یکماه که ازش فاصله میگیذم حالم خیلی بد میشه نه میتونم کارای روزمره رو انج ...

صلاح مملکت خویش خسروام دانند 

اما اگه بچه نداری زودتر این دندون لق رو بنداز بره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

از اینکارا زیاد کردم فایده نداره، الانم هیچ دوستی ندارم دیگه، ولی حتما میرم باشگاه دیز میام تا حالش ...

خب پس ازت داره سو استفاده میکنه 

چون هردفعه بخشیدیش هار شده

عزیزم من خودمو شناختم دیگه یکماه که ازش فاصله میگیذم حالم خیلی بد میشه نه میتونم کارای روزمره رو انج ...

اصلا وقتی تو یه خونه ای نمیشه

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

به خدا خیلی اذیتم کرد اخرشم زنش دومی که باردار بود یه ضربه به من زد همون شبش زنه افتاد به خون ریزی و ...

تو دختر خوبی بودی که ولت کرده اون دنبال یه هرزه بوده دیده تو خوبی بیخیالت شده خدا لعنتش کنه

اره قطع رابطه کردبم، والا خیلی بد ترسوندمش 2 سال بود جرات نمیکرد کاری کنخ، چیشد که امروز پیام داده ن ...

چه پیامی داده؟

چند سالشهرمز گوشیشو خوبه پس عوض نکردهیا اصلا اگر رمز نداشت باوجود چک کردن هاترمز نزاشته

نه رمز داره بهم میگه رمزشو عجب خریه، میدونه هر روز میبینم گوشیشو، به قول یکی از کاربرا دیگه براش عادی شده

چند سالشهرمز گوشیشو خوبه پس عوض نکردهیا اصلا اگر رمز نداشت باوجود چک کردن هاترمز نزاشته

تنها آرزویی که دارم اینه شوهرم رمز نداشته باشه. گو شیش یا رمزش را منم بدونم😔

چه پیامی داده؟

ببین دقیقا به دو تا از اون دخترایی که من میدونم رابطه جنسی داشتن قبل اذدواج، خودشم بهم گفته بود، پیام دادم به یکی گقته سلام اونم دیده جوابشو نداده، به اون یکی گفته سلام خوبی اون جوابشو داده

چه جوری میشه هم خونه رو به آتیش بکشی هم ریلکس باشیاینم بگم زنو دخترایی که به زندگی یه زن متأهل آسیب ...

عزیزم مشکل اصلی اون شوهر هست که با وجود تاهل و تعهد بازم میره سمت هرزگی و خیانت اونا که شغلشون هرزگی هست اما مردی که زن داره باید خودش شعور داشته باشه کلی میگم همه ی مردهای خائن رو