2777
2789

من اینجا خیلی اعتماد داشتم به کاربرا ازشون مشورت میگرفتم بر اساس سنی ک میزدن یا خدا که چند تای دیگشونم ممکنه فیک باشن😐

شما باید فرض کنی کل سایت فیکن

به هیچ کسی هیچ اعتباری نیست مخصوصا تو فضای مجازی

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به بار با یه کاربر خصوصی مشورت کردم درمورد افسردگی زایمان 

یه قرصی معرفی کرد از یه آنلاین شاپ گرفته ، به خدا حس میکنم تبلیغ بود ولی دو روز باهام حرف زد منم هیچی نگفتم ، امیدوارم با قصد و نیت شر کسی کاری نکنه حداقل 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

بعد من میشستم از اینایی که خودشون پزشک معرفی کردن مشورت میگرفتم خاک بع سرم

اینجوری نگو عزیزم

ولی درکل اینجا برای سرگرمی خوبه 

برای تصمیم های جدی اینجا نباید کمک بخوای مخصوصا تو این چند سال اخیر که سطح فرهنگی کاربرای نی نی سایت به شدت اومده پایین

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

من زدم 61 ، 61 ام ؟؟؟ 23 سالمه 

پس هیچی واقعی نیست 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اوایل دهه نود یکی از نزدیکام از نینی سایت استفاده می‌کرد اولین بار اسمشو از ایشون شنیدم ، انقدر پرستیژ و کلاس داشت اون زمان این سایت حالا وضعیت الانش 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

اون فرق داره با بچه ۱۶ ساله که بگه ۳۳ سالشه و متاهله و…

منم خوندم برام عجیب بود که فرض کن چند تا هویت ساختگی تو ذهنت بسازی و براشون تاپیک بزنی 

یادمه یکی دو سال پیش هم یکی بود ، اون مشخص بود از تاپیکاش که آب و تاب داشت 

ولی فزوعی خیلی زیر پوستی بود 😂🤭

اوایل دهه نود یکی از نزدیکام از نینی سایت استفاده می‌کرد اولین بار اسمشو از ایشون شنیدم ، انقدر پرست ...

اره خیلی با کلاس بود اون موقع حتی ی فیلم هم از روش ساخته بودن