2777
2789

زمستون خوبه ،به شرط اینکه روزاش کوتاه نباشه و مثل تابستان تعطیل باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم ۱۰ روزه تو تابستون کرونا گرفتمریه هام درگیر شد😬

مثل من وای

مردم و زنده شدم ۳ هفته مریض بودم 

الان دو روزه یکم بهتر شدم باز سرفه میکنم

کل تیر درگیر بودم

حالا من همین چند روز پیش جوری مریض شدم که تو عمرم زمستون و پاییز اینطوری نشده بودم دکتر گفت کروناست ...

کلا چون حس بدی هم نسبت به این فصل ها داریم مقاومت بدنمون هم پایین میاد 

من از اواخر شهریور افسرده میشم خوابم بهم میریزه دست خودمم نیس

مثل من وایمردم و زنده شدم ۳ هفته مریض بودم الان دو روزه یکم بهتر شدم باز سرفه میکنمکل تیر درگیر بودم

من ۱۰ روز پیش گرفتم الانم سرفه های وحشتناک و ابریزش بینی دارم ولی بهترم

تو هفته حالم بشدت بد بود سینوس هام درد میگرفت 

زده بود به ریه ام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ای وای کرونا هم ول کن ما نیس

این درگیر شدنه ریه از همه خطرناک تره

بعد هی میگن انتی بیوتیک نخورید

اخه نخوریم که میمیریم از عفونت 

انقد هم گرون شده ورقی ۱۲۰ ۴تا دونه ازیترو مایسین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من ۱۰ روز پیش گرفتم الانم سرفه های وحشتناک و ابریزش بینی دارم ولی بهترمتو هفته حالم بشدت بد بود سینو ...

انشالله زودتر خوب بشی عزیزم

من اول فکر کردم یه گلو درد ساده ست بعد چناااان پیش رفت که شبا نمیتونستم از تب و لرز و سرفه بخوابم

بعد سرفه که می کردم انگار قفسه سینم چاقو میخورد دکتر گفت کروناست ترسیدم چون تو همون ۳ سال که کرونا بود نگرفته بودم خیلیم تصورم ازش ترسناک بود

انقد ابلیمو عسل و قرصای مختلف و شربت خوردم دیگه گریه میکردم که خدایا فقط خوب بشم😂