2777
2789
انشالله زودتر خوب بشی عزیزممن اول فکر کردم یه گلو درد ساده ست بعد چناااان پیش رفت که شبا نمیتونستم ا ...

فداتشم گلم🌷

حالا جالبه من از ۹۸تا ۱۴۰۰ هیچ بیرون نرفتم

ارتباطم با کل دنیا قطع شد ولی از روی استرسی که داشتم از همه بیشتر کرونا گرفتم

من واکسن هم نزدم چون هربار میخواستم اقدام کنم کرونا میگرفتم دکترم میگفت تا ۳ماه واکسن نزن

دیگه انقد کرونا گرفتم که دوره پیک کرونا تموم شد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
این درگیر شدنه ریه از همه خطرناک ترهبعد هی میگن انتی بیوتیک نخوریداخه نخوریم که میمیریم از عفونت انق ...

هموم موقع هم میگفتن مایعات زیاد بخورین 

تا میتونی آبلیمو عسل بخور 

فلاسک رو پر از آبجوش یکم آویشن و نبات کن بزار کنارت تند تند بریز بخور انشالله زودتر خوب میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هموم موقع هم میگفتن مایعات زیاد بخورین تا میتونی آبلیمو عسل بخور فلاسک رو پر از آبجوش یکم آویشن و نب ...

آخه بدون انتی بیوتیک و دگزا که ریه پاک نمیشه عزیزم

آره اینا رو هم خوردم 

ممنون گل🌷

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فداتشم گلم🌷حالا جالبه من از ۹۸تا ۱۴۰۰ هیچ بیرون نرفتمارتباطم با کل دنیا قطع شد ولی از روی استرسی که ...

اره میدونم خیلیا رو دقیقا این مدلی دیدم از همه هم بیشتر رعایت کردن اما دوبار دوبار کرونا گرفتن 🤦‍♀️

بعد یه شایعه ای می کردن میگفتن هرکی بره بیمارستان میمیره هرکی خونش باشه زنده میمونه چه روزای مزخرفیم بود😂

والا واکسنا اگه اب نبوده باشه

ملت همه ریزش مو گرفتن بعد واکسن

من مناطقی رو دوست دارم که سرما باشه ولی خیلی شمال نباشه چون ساعت های روز کمتر از شب هست بخاطر همین افسرده میشم 

نه شمال باشه مثل اروپا و روسیه و ... تو شمال اروپا تا از خواب پاشی بخای صبونه بخوری دوباره شب شده و این مسخره ترین چیز عالمه که من دیدم 

آب و هوای مناطق کوهستانی که سرده دوست دارم مثل آذربایجان ...