2777
2789
کولر روشن شه عصبی میشمعید از سرمای تهران فرار میکنم دو هفته میرم اهواز و آبادان تو گرما کیف میکنم خد ...

اره ماهم اون موقع کیف میکنیم بعدش گرما شروع میشه الان ازاین هفته گذشت تا مهرماه عمرا کسی بتونه تحمل کنه گرمایی خوزستان رو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قدیم بود الان دستکاری کردن اونا هم جز جنوب محسوب میشن

آره ولی خب نسبت به تهران سردترن مخصوصا عید که رفته بودیم اردبیل ماشین یخ زده بود یخش باز نمیشد

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

من برام جور شد مهاجرت کنم رومانی،بخارستولی اونجا اکثرا هوا سردهیکی از مهم ترین دلایل نرفتنم سرما بود ...

معتدل دوست دارید 

من فقط جوری دوست دارم که یخ بزنم 

بیام خونه دستام درد بگیره از سرما و قرمز بشه 

لذت می برم 😂

حتی عاشق تاریکی پاییز و زمستونم که ۵ تاریک میشه 

بهار و تابستون دوست دارم زمستون و سرما همش سرده زود شب میشه ویروس و سرماخوردگی اه حتی فکر کردن به هو ...

من خیلی دیر به دیر مریض میشم دوسال یبار اما مریض شم دیگه رسما میمیرم یه دو هفته ای رو به موت میشم 

اصلا هم رعایت نمی کنم نه لباس درست می پوشم نه هیچی بدنم دیگه مقاوم شده لامصب😂

معتدل دوست دارید من فقط جوری دوست دارم که یخ بزنم بیام خونه دستام درد بگیره از سرما و قرمز بشه لذت م ...

من از بوی پاییز 

از زود شب شدنه زمستون

متنفرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من خیلی دیر به دیر مریض میشم دوسال یبار اما مریض شم دیگه رسما میمیرم یه دو هفته ای رو به موت میشم اص ...

به لباس پوشیدن نیس ویروسه من هرسال کل سه ماه پاییز مریضم دخترم میره ویروس از مدرسه میاره من سرم که میزنم یه هفته ام بینیم کیپه با بدبختی میخوابم بدن درد آبریزش و .... برا همیناس که عاشق بهار تابستونم

به لباس پوشیدن نیس ویروسه من هرسال کل سه ماه پاییز مریضم دخترم میره ویروس از مدرسه میاره من سرم که م ...

حالا من همین چند روز پیش جوری مریض شدم که تو عمرم زمستون و پاییز اینطوری نشده بودم 

دکتر گفت کروناست 

نمیدونم حتی از کی گرفتم اصلا یه فاجعه ای 

برعکسه مال من تابستون مریض میشم

گرما

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

به لباس پوشیدن نیس ویروسه من هرسال کل سه ماه پاییز مریضم دخترم میره ویروس از مدرسه میاره من سرم که م ...

من چی بگم ۱۰ روزه تو تابستون کرونا گرفتم

ریه هام درگیر شد😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری