اون قدیم بود الان دستکاری کردن اونا هم جز جنوب محسوب میشن
آره ولی خب نسبت به تهران سردترن مخصوصا عید که رفته بودیم اردبیل ماشین یخ زده بود یخش باز نمیشد
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️
من خیلی دیر به دیر مریض میشم دوسال یبار اما مریض شم دیگه رسما میمیرم یه دو هفته ای رو به موت میشم اص ...
به لباس پوشیدن نیس ویروسه من هرسال کل سه ماه پاییز مریضم دخترم میره ویروس از مدرسه میاره من سرم که میزنم یه هفته ام بینیم کیپه با بدبختی میخوابم بدن درد آبریزش و .... برا همیناس که عاشق بهار تابستونم
مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱