2777
2789
همون برف چسرما به شدت از گرما فراری ام خصوصا بدنم که جوش میزنم خارش میگیریم تو افتاب

اره ادم عصبی میشه تو گرما 

من همیشه میگم سرما علاج داره اما گرما ادم نمیتونه پوست تنشو جدا کنه که 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالشون خیلی خوبه 😁

آره به خدا ما اصالتا اردبیلی هستیم ولی حیف که تهران زندگی می‌کنیم متنفرم از تهران

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اره ادم عصبی میشه تو گرما من همیشه میگم سرما علاج داره اما گرما ادم نمیتونه پوست تنشو جدا کنه که

اخخخ خصوصا گرمایی خوزستان که افتضاحه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کولر روشن شه عصبی میشمعید از سرمای تهران فرار میکنم دو هفته میرم اهواز و آبادان تو گرما کیف میکنم خد ...

وای جدی میگی 

من کولر روشن میکنم جلوی باد میخوابم یه پتوهم میندازم لذا بهشتیه 

زمستون که میشه روحم زنده میشه 

بوی بارون میاد اصلا دیوانه میشم

من برام جور شد مهاجرت کنم رومانی،بخارست

ولی اونجا اکثرا هوا سرده

یکی از مهم ترین دلایل نرفتنم سرما بود

من فقط هوای فروردین اردیبهشت و شهریور و مهر رو دوس دارم

از سرما و گرما بیزارم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری