2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزا ته تهش جدایی هست خوب هم پیش نمیره اول ببین چرا سرد شده بعد برو اونو درست کن اگه دیدی درست بشو نیست یا پسر مشتاق نیست دیگع بیخیال شو

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اخر شبا باهام حرف نمیزنه معلوم نیست کجاعه صبحا در حد چندتا پیام هست اگر گرم باشه که خودم میفهمم

خب برو حضوری با خودش صحبت کن بگو اگه واقعا میخوادت رفتاراشو درست کنه ولی اگه نه باهاش کات کن

چون خودت فقط اذیت میشی

در ضمن برای این رفتاراشو پرسیدم که بعضی موقع ها ادما حساس میشن الکی من خودم اینجوریم الکی فکر میکنم طرفم سرده ولی از دیدگاه بقیه رفتاراش منطقیه و عادیه

اوایل مشتاق بود بعد سرد شده بی دلیل

قطعا یه دلیل داره شاید سرش گرم یکی شده 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ازش پرسیدم گفت نه ولی خب نمیاد بگه اره

پس میشه گفت سخته ولی رو اعتماد به نفست کار کن که راحت تر بتونی جدا بشی

پس میشه گفت سخته ولی رو اعتماد به نفست کار کن که راحت تر بتونی جدا بشی

عاشقشم برام سخته 

پیش خودم میگم بزار همیطور باهاش بمونم تا یه ادم خوب اگر اومد تو زندگیم جریان بهش بگم و جدا شم

عاشقشم برام سخته پیش خودم میگم بزار همیطور باهاش بمونم تا یه ادم خوب اگر اومد تو زندگیم جریان بهش بگ ...

بآید ازش جدا بشی که بتونی آدمای خوب اطراف و ببینی بتونی اعتماد نفست به دست بیاری گاهی اوقات کنار یکی بودن یعنی از دست دادن کل ارزش خودت کل انرژیت کل جوونیت و کل اعتماد بنفست بنظرم اینقدر ارزش نداره