2777
2789
عنوان

این چند ماه اوج بدبختی رو فهمیدم

283 بازدید | 16 پست

گرونی و تورم و فقر رو درک نمیکردم چون خوراک و پوشاکم تامین بود ولی وقتی اوجه فقر و تورم و بدبختی رو درک کردم که مادربزرگم مریض شد. سه تا حقوق ، حقوق بازنشستگیه مامانبزرگم بابام و مامانم واسه ی مراقبت های یه نفر ادم کم میومد ، فقط صد میلیون پول عمل مادربزرگم شد ماهی بیست میلیون پول پرستار (با اینکه همه کاراشو خودمون میکردیم ولی چون مادربزرگم سنگین وزن بود و نمیتونستیم راحت بلندش کنیم واسه پوشک کردنش به پرستار نیاز داشتیم) و ماهی بیست میلیون هزینه ی داروها و پوشک مادربزرگم بود ماهی دو بار باید با اورژانس میبردیمش دکتر که هر بار ده میلیون هزینه ی اورژانس میشد .

بعد از چند ماه مادربزرگم فوت کرد و فقط دویست میلیون ینی اندازه ی درامد یکسال پول قبر شد .

تا اومدیم به روال عادی برگردیم جنگ شد ، تا جنگ تموم شد بی برقی و بی آبی اومد. مخصوصا منی که کسب و کارم با برقه روزی شیش هفت ساعت برق میره و روزی شیش هفت ساعت رسما بیکارم.

به ته خط رسیدم فقط میخوام از این جهنم فرار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلت چیه واسه همه سخت شده

تازه کارمو چند ماهه شروع کردم ، بهمن لیسانس مهندسی گرفتم دیدم یا باید مهاجرت کنم تهران یا باید بیکار بمونم منم تو شهرم شروع کردم به درست کردن لواشک البته با دستگاه صاف کن لواشک و خشک کن . 

منم یکی از نزدیکانم مشکل پیدا کرده بود همش خانوادش میبردنش بیمارستان و تو خونه مواظب بودن دائم امبول ...

راحت شد 

اول خیلی غصه میخوردم برای مامانبزرگم ولی الان خوشحالم که راحت شد و جنگ و مشکلات دیگه رو ندید . کاش من به جای اون میمردم راحت میشدم 😑

راحت شد اول خیلی غصه میخوردم برای مامانبزرگم ولی الان خوشحالم که راحت شد و جنگ و مشکلات دیگه رو ندید ...

دور از جونت عزیزم 

چون کار خیر کردین حتما بعدش براتون اتفاقای خوب می افته 

واقعا برای خودم تو دوسال اخیر معجزه پیش اومد تو زندگی به خاطر کار خوبی که کرده بودم به خدا ایمان اوردم که به فکرمون هست 

دیگه نه میتونیم زندگی کنیم نه میتونیم بمیریممثل خر تو گل گیر کردیم

دقیقا 😥 

جالبه مردمم بی حس شدن .

سر حجاب چه قدر  اعتراض کردن .

واسه بی برقی هیچ اعتراضی ندارن .  حجاب داشتن ادمو از کار و زندگی نمیندازه ولی بی برقی ادمو از همه چی میندازه . انگار مردم همه راضین 

دور از جونت عزیزم چون کار خیر کردین حتما بعدش براتون اتفاقای خوب می افته واقعا برای خودم تو دوسال اخ ...

اخی 😍😍 

مرسی 😘

من که بی توقع دوسش داشتم و اگرم کاری میکردم براش از عشق بود . 

من نگران همه ی مردمم ، دلم میخواد اوضاع برای همه خوب بشه . 

من حتی اگه خودم زندگیم همه چی تمومم بشه باز واسه بقیه غصه میخورم