2777
2789
عنوان

چقدر مخفی کاری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه من الان از تو 100 میلیون بخوام و تو بهم ندی و من ناراحت بشم. خب فدای سرت که ناراحت شدم. تو که ...

مثلا وقتی کفش تو پام بیست تومنه مجبورم بگم سه تومن خریدم بعدش عکسش قایمکی میدن چ ت جی پی تی. قیمت میفهمن ناراحت میشم اولش میگن چرا دروغ گفتی بعد میگن اوووو چقدر پول دادی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

از غریبه ها خیلی ،از خانواده درجه یکم هیچی

من ب پدر مادرمم‌خوشم نیس بگم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اونکه صد درصدجواب ندین دهنشون بسته شه

مثلا خواهر شوهرم دویست بار‌کلیک کرده مدل گوشیت چیه وقتی میگم میگه مطمعنی فلان مدل نیس بعد عکسش میدن چت حی پی تی بعد دعوا را میندازن

5 6 تومن زیر حقوق بگو. یابزارچندیگبارسوال کنه محل نده حرف توحرف بیار طرف خودش میفهمه دیگه سوال نکنه

مدل خواهر شوهرم‌ج بدین میگه خدا شاهده ما ده تومن حقوق‌میگیریم‌‌پایه حقوق میگن فقط

مثلا خواهر شوهرم دویست بار‌کلیک کرده مدل گوشیت چیه وقتی میگم میگه مطمعنی فلان مدل نیس بعد عکسش میدن ...

خدا بهت صبر بده خواهر 

بی محلش کن اعصابت آرومتره 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

مگه چت جی بی تی قیمتارو میگه. چ حرفا

اره عزیزم شما عکس ادکلنت بگیر بفرس براش هم‌میگه اصله هم بازه قیمت میده هم اگ فیک باشه میگه برا همه چی همینه عکس بدی میگه بهت

خدا بهت صبر بده خواهر بی محلش کن اعصابت آرومتره

خداروشکر ازشون دووورم

تا جایی که بتونم مخفی میکنم حتی از شوهرم😁

تو‌ عالی هستی خخخ من شوهرم ب کوچیک ترین چیزام گیر میده میگه کسی ندونه

چیزی که لازم نباشه رو نمیگم...دلیلی نمی بینم بگم چند گرم طلا دارم...یا اموال و داراییم چه قدره...نه برای جذب نکردن انرژی منفی کلاً از گفتن چیزای غیر ضروری بدم میاد و به نظرم درست نیست.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا