2777
2789
عنوان

چقدر مخفی کاری میکنید

787 بازدید | 53 پست

اموال و طلا جواهرات و درامدتون تا چ‌حد از دید بقیه مخفی میکنید؟؟؟ب نظرتون اگ خودنمایی کنید انرژی منفی جذب میکنید؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

میخوام مخفی کنم نمیشه همه شغلم رو میدونن و بعضا تصورشون از درآمدم بالاتر از عدد واقعیه درآمدم هست

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

هیچی کلااهل مخفی کاری نیستم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر چی دارم و ندارم برای خودمه. کسی نمی دونه. 

اسمش هم مخفی کاری نمی گذارم. نیازی ندارم به کسی پز بدم یا خودمو ثابت کنم. تجربه بهم ثابت کرده هر قدر تصمیمات و شرایط زندگیم خصوصی تر باشه آسایش بیشتری دارم و پای فضول های کمتری به زندگیم باز می شه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

میخوام مخفی کنم نمیشه همه شغلم رو میدونن و بعضا تصورشون از درآمدم بالاتر از عدد واقعیه درآمدم هست

شده ب این واسطه انرژی منفی بیاد رو زندگیت؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

هیچی کلااهل مخفی کاری نیستم

یعنی همه میدونن چندتا خونه یا چند گرم طلا داری!؟

من هر چی دارم و ندارم برای خودمه. کسی نمی دونه. اسمش هم مخفی کاری نمی گذارم. نیازی ندارم به کسی پز ب ...

نظر همسرمم همینه ولی بعضیا چیزا نمیشه مخفی کرد مجبورم دزوغ بگم باعث رنجش اطراف میشه اگ راست بگمم انرژی منفی میوفته

چون خودم دنبال زندگی بقیه نیستم 

بقیه هم‌نسبت بمن همینن هرچی داریم ب کسی ن توصیح میدیم ن حرفش میزنیم ن پزش 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

یعنی همه میدونن چندتا خونه یا چند گرم طلا داری!؟

خونه که ندارم ولی طلابله همه می‌دونن چون هرچی میگیرم بادرامدخودمه واستفادشونم میکنم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

نظر همسرمم همینه ولی بعضیا چیزا نمیشه مخفی کرد مجبورم دزوغ بگم باعث رنجش اطراف میشه اگ راست بگمم انر ...

ممکنه من الان از تو 100 میلیون بخوام و تو بهم ندی و من ناراحت بشم. 

خب فدای سرت که ناراحت شدم. 

تو که اطلاعات دادن به دیگران رو بدهی نداری. 

ولی باید مثال بزنی. اطرافیان یعنی کی و چه موردی؟

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

چون خودم دنبال زندگی بقیه نیستم بقیه هم‌نسبت بمن همینن هرچی داریم ب کسی ن توصیح میدیم ن حرفش میزنیم ...

اوووو ادما مثل هم نیستن اینقدر میپرسن ریز همه چیووو

شده ب این واسطه انرژی منفی بیاد رو زندگیت؟؟

حس خوبی نمیگیرم کسی راجع بهش حرف میزنه ولی نه تاثیری تو زندگیم نداشته

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

2790
2778
2791
2779
2792