2777
2789
عنوان

چرا میگن تو عقد خونه نامزدت نمون‼️

1263 بازدید | 59 پست

من مجردم هنوز 

ولی اینجا زیاد دیدم میگن خونه مادرشوهرت نمون و وقتی هم حتی شام میری و برمی‌گردی خیلی کمک نکن؟

واقعا اینظوریه؟ نباید کمک کرد؟

دوستمم خونه مادرشوهرش می‌ره میگه من کمک نمیکنم با تا وقتی دعوتم نکنه نمی‌رم 

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمک نکن منظورمون اینه فاز کوزت برندار وگرنه درحد یه سفره جمع کردن و پهن کردن زشته ادم انجام نده

دلیل اون موندن رو نمیدونم چرا اینجوری میشه 

ادم وقتی عقده خیلی بره و بیاد خانواده همسرش اصلا عزت و احترام روزای اول رو نمیزارن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

کمک کنی ولی کوزت نباشی. 

شب نموندن هم برای حفظ حرمت دو طرف هست

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آسه برو آسه بیا تا گربه شاخت نزنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزيزم چون خوشم نمياد

يكي دائم بياد خونم، يا با من احساس راحتي كنه..

و كم كم دلخوري و دخالت پيش بياد.

پس خودمم بايد همينجووي رفتار كنم..

من ميخوام مهمان خونه مادرشوهرم باشم

مهمان هم يك وعده نهايت يك روز..كمك هم كم انجام ميده..

١٦ ساله اين روند رو دارم راضيم بدون يكبار دلخوري .

ولي بقيه جاريام ك همش اونجا بودن قبل ازدواج

بعدشم همين روند رو رفتند ، نه احترام دارن نه حرمت

💕

دوستتت درست ترین کارو میکنه .البته باز بگم بستگی به مرد داره .طرف نمیره بیاد ولی مرد ه میره زیادی خودش پشت زنش حرف میزنه بعداز چند ماه که میره تیکه میندازن ولی یکی خونه مادرشوهرش میمونه چند هفته ولی شوهرش هواشو داره نمیذاره به زنش کسی حرف بزنه زنشو تو چشم همه دوست داشتنی میکنه .

ببین واسه شب موندن کلا تو فامیل ما هیچ مشکلی نیست ولی کلا تو عقد کمتر میرن ولی در مورد کمک کردن مواظب باش کسی سوارت نشه مثلا جوری نشه که مادر شوهرت هر موقع مهمون داره بهت بگه بیا کمک چون تا آخر عمرت ادامه میده کلا مثل کزت براشون کار نکن در حد معقول باش

من میرم نمیتونم کمک نکنم 

😐یعنی نمیشه دائم بشینی بخوری بخوابی بگردی یکی دیگه بپزه بزاره جلوت 

ولی خونشون نخوابیدم تاحالا 

الیته شوهرم هم زیاد نمیمونه خونمون😐

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡