2777
2789
عنوان

چرا میگن تو عقد خونه نامزدت نمون‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 59 پست
ممکنه نامزدت تجاوز کنه

واقعا😐

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

عروس ما کمک نمیکرد بعد غذا میرفت مینشست کنارماهم به داداشمون گفتیماگر قراره زنش بیاد بمونه باید کار ...

زندایی من. از عقد تا الان که ازدواج کرده اصلا دست به چیزی نمیزنه بی احترامی هم می‌کنه تازه 

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات گلمممنون از دعای قشنگتان شاالله شمام خوشبخت و سفید بخت بشی💚🤲

ممنون🫂🩵

من ۴ساله ازدواج کردم. نه تو دوران عقد، نه بعد عروسی اصن نخوابیدم خونه‌ی مادرشوهرم 

همیشه نهایت یه چهار ساعت اونجاییم

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

جوری نباشه که میخ بشینی تو خونه شون بلند نشی خب بالاخره میزبان هم به کمک نیاز داره حالا سوای اینکه مادرشوهره

ما سه سال و نیمه ازدواج کردیم و سه ساله عروسی شهرمون از شهر مادرشوهرم اینا دوره و سالی تقریبا دو، سه بار میریم یه هفته، پنج روز میمونیم

همیشه کمکشون میکردم و کاری ازم میخواستن انجام میدادم و تنها کاری که نمیکردم غذاپختن بود چون جای وسایلاشونو نمیدونستم ولی اگه مادرشوهرم میگفت مثلا بیا پیازداغ بکن میرفتم و یکی هم ظرف نمیشتم چون از ظرف شستن خوشم نمیاد

حالا دفعه‌ی آخری که رفتیم خونه شون مادرشوهرم جوری باهام حرف زد انگار خونه شون مفت‌خوری میکنم و تمام کمکایی که میکردم رو نادیده گرفت😒 همسرمم من و بچه‌مو گفت بریم خونه مامانم اونجا بااحترام رفتار میکنن مثل اینا نیستن خودشم دو، سه روز بعد اومد پیشمون

ببین جنبه دارن یا نه، ببین قدر کمکاتو میدونن یا نه یهو مثل من نشی

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
من ۴ساله ازدواج کردم. نه تو دوران عقد، نه بعد عروسی اصن نخوابیدم خونه‌ی مادرشوهرم همیشه نهایت یه چها ...

👌🏻👌🏻👌🏻

جوری نباشه که میخ بشینی تو خونه شون بلند نشی خب بالاخره میزبان هم به کمک نیاز داره حالا سوای اینکه م ...

😥😥😥چه بد ، واقعا اونا که عروس خوب دارن قدر نمی‌دونن

ممنون 

فامیل ما می‌گفت می‌خوام همه وسایلم رو بریزم تو حیاط به عروسک بگم بیاد کمک ،خودش تعارف زد

به هیچ عنوان نرو مگه کارگری تو اگه برای غذا دعوت شدی مثلا میری کمک واسه خونه تکونی نرو که بدبخت میشی

زندایی من. از عقد تا الان که ازدواج کرده اصلا دست به چیزی نمیزنه بی احترامی هم می‌کنه تازه

کسی از رو احترام مراعاتشو نمیکنه

قطعا پیش خودشون میگن با این دهن به دهن نشیم به خاطر خودمون

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

به هیچ عنوان نرو مگه کارگری تو اگه برای غذا دعوت شدی مثلا میری کمک واسه خونه تکونی نرو که بدبخت میشی

من که اگه ازدواج کنم نه نمی‌رم 

کسی از رو احترام مراعاتشو نمیکنهقطعا پیش خودشون میگن با این دهن به دهن نشیم به خاطر خودمون

اره مخصوصا مامان من 

میگه حوصله ندارم باهاش بحث کنم عصابم خورد میشه 

بله درست میگین ، خب شستن ظرف هم باید انجام داد؟

ببین 

یبار ظرف بشور یبار سالاد درست کن یبار مثلا میوه بیار

یه کار خاص رو انجام نده که دیگه اون بشه وظیفت

هر دفعه یه کاری بکن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ببین یبار ظرف بشور یبار سالاد درست کن یبار مثلا میوه بیاریه کار خاص رو انجام نده که دیگه اون بشه وظی ...

آها متوجه شدم

ممنونم🩵