2777
2789
عنوان

چرا میگن تو عقد خونه نامزدت نمون‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 59 پست
من میرم نمیتونم کمک نکنم 😐یعنی نمیشه دائم بشینی بخوری بخوابی بگردی یکی دیگه بپزه بزاره جلوت ولی خون ...

دقیقا نمیشه کمک نکرد

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دوران شناختهکمک هم چرا باید حتما کمک کنی زشته یه خانم بااون سن و سال هم بپزه هم پذیرایی کنه بعد ...

در حد خودم ینی چه کاری؟

ظرف شستن ، خشک کردن ، سفره چیدن ؟

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

خواهر منم تا دعوتش نکن خونه نامزدش نمیره 

میره هم کار نمیکنه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

میشه بیشتر توضیح بدین چجوری هستین؟مثلاً رسمی و خشک باهاشون هستی؟کمک می‌کنی طرف هم میشوری؟

با محبت اما رسمي.

هم توي حرف زدن هم توي رفت امد و لباس پوشيدن.

دوران عقد ك أصلا.

بعدشم خيلي كم..معمولا در كشيدن غذا و سفره كمك ميكنم

💕

عروس ما کمک نمیکرد بعد غذا میرفت مینشست کنار

ماهم به داداشمون گفتیم

اگر قراره زنش بیاد بمونه باید کار کنه،درست شد،مامان من نوکرش نیست

برای موندنم من هفته ای دو شب میرفتم میموندم

مشکلی هم پیش نیومد

کارم بر اساس تایمی ک بودم میکردم

مادرشوهرم غذا بپزه بیاره من بخورم بعدم بشوره بی انصافیه کمک میکردم

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

روش من این بوده ۱۱ساله متاهلمکم رفتم همیشه رفتمبا دعوت ابکی که چرا نمیاین،بیاین و... راه نمیفتم برم ...

ممنون از توضیح کاملت💓

انشالله خوشبخت بمونین

چون عزت و احترام عروسی که صبح تا شب پلاسه از بین می‌ره چون عروسی میاد جو گیر میشه فقط حرف میزنه اون ...

من که وحشتناک سوتی میدم 😐

با محبت اما رسمي.هم توي حرف زدن هم توي رفت امد و لباس پوشيدن.دوران عقد ك أصلا.بعدشم خيلي كم..معمولا ...

ممنون