2777
2789

من اعتقادم بر اینکه تو محیط دانشگاه نباید وارد رابطه شد چون سریع حرف می پیچه و آدم انگشت نما میشه و خیلی حریم خصوصی برای رابطه ت نداری مخصوصا اگه مثل من خوابگاهی باشی🥲 ما تو کلاسمون پسر نداریم و بخاطر همین من تو دانشگاه کلا با پسرا در ارتباط نیستم حتی سلام علیکم ندارم باهاشون مگه اینکه مسئله کاری پیش بیاد. حالا تصادفا با یه پسری آشنا شدم که قراره انتقالی بگیره بیاد دانشگاه ما. ولی معلوم نیست دقیقا کی بیاد و ... پسر خوبیم بنظر میاد. نمی دونم باهاش در حد دوست معمولی وارد ارتباط بشم یا نه کارم اشتباهه؟

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ندیده و نشناخته؟

خب اون میگه بیا آشنا بشیم اگه دوست داشتیم با هم دوست بشیم

ولی من مرددم که اصلا باهاش آشنا بشم یا نه

کلا دانشگاه جای درس خوندنه بنظرم

همکلاسیات رو چه پسر باشن چه دختر دقیقا شبیه دوران دبیرستان بهشون نگاه کن مخصوصا دوره کارشناسی اقایون تو این دوره اکثرشون به ثبات نرسیدن و نمیدونن با خودشون چند چندن

من با این روال جلو رفتم و خیلی خوشحالم این ترم ترم اخرمه و بدون حاشیه قراره فارغ التحصیل بشم بازم نظرات دوستان متفاوته

اشتباهه.بخوادت میاد میگه میخوام با مادرم بیام خونتون بیشتر آشنا بشیم

مال کدوم قرنی خواهر؟ این مال سریالای صدا و سیما و دهه ۴۰ هجری شمسیه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
در هر حدی دوست داری بهش ورود کن

از دیشب هی فکر می کنم به نتیجه نمیرسم

اونم میگه خیلی داری سخت میگیری صرفا یه آشناییه قرار نیست حتما با هم رل بزنیم یا حرفش همه جا بپیچه و...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز