2777
2789
عنوان

سیسمونی و مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگشت گفت این الان جغجغه میخواد، من اهمیت ندادم به حرفش برداشت بطری کوچک پلاستیکی آورد داخلش نمی‌دون ...

اینبار گفت فلان چیز نداره با صدای بلند شوهرت رو صدا بزن بگو مثلا علی جان مامانت میگه بچمون فلان چیز لازم داره یادمون باشه بیرون رفتنی بخریییییییییییییی!

مادرتون هرچی خریده دستشم درد نکنه. این رسم سیسمونی را نمیدونم کدوم خیر ندیده باب کرده، هر کی بچه میاره خودشم وسایلش را بخره چرا مادر پدر عروس باید بخرن اصلا وظیفشون نیست‌ .من نمیدونم موقع مهریه نوشتن چرا جونشون بالا میاد خانواده پسر ....ولی موقع سیسمونی و جهاز همه چی باید عالی باشه !!!!!!! 

سیمسمونی که پیش نوزاد نیست و از هیچیش نمیتونه استفاده کنه برای چی خریده شده پس؟؟؟؟؟؟

به کادرشوهرت کوچکترین ارتباطی نداره ولی واقعا جغجغه مثلا دیگه هشت ماهگی به چه دردش میخوره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بگو تو ناراحت پسرت باش که نتوتسته خونه ردیف کنه من سیسمونیمو بیارم کدوم بدتره؟ خونه نداشتن یا جغجغه؟

آخه خونه نداشتن هم تقصیر منه آنقدر خرج کردم ۷ ساله که نتونستیم خونه بخریم آنقدر سفر رفتیم و... که نتونستیم پس انداز کنیم! اینو از شوخی دارم میگم چون قبلاً از زن های مردم تعریف میکردن چند بار فلانی خیلی زن زرنگیه خونه دارن ماشین دارن فلانی فلانی فلانی. من که هیچ وقت جوابشون رو ندادم خدا خودش جوابشون بده که حرف مفت میزنن، فقط یکبار به بحثی پیش اومد و همه همه حرفی زدیم اونا یجوری حرف میزدن انگار ما خیلی خرج میکنیم و خیلی اسراف میکنیم منم گفتم هر روز رستوران رفتیم مسافرت رفتیم کجا رفتیم چی خریدیم که نتونستیم خونه دار بشیم، همه جوونا ها با فرض و وام خونه و ماشین میخرن پدر شوهر من می‌تونست برا پسرش وام بگیرن چند بار که خودمون قسطش رو بدیم اما نگرفت!  و هی ماشین ماشین و خونه خونه میکنن

نه پس انداز ندارم آخه من جهازم نداشتم خیلی اذیت شدم سر حرفاشون الآنم سیسمونی فعلا انقد که بچرو دوست ...

عزیز دلم آخه جهاز هم وظیفه پدر شما نبوده طبق شرع و قانون وظیفه داماد هست، تو شهر ما نصف نصفه وسایل ها بزرگ رو داماد میخره وسایل آشپز خونه و چیزای کوچک تر رو عروس که هر دو اندازه هم میشه قیمتش، خوبه که از الان دوستش دارن من الان شاید ظاهراً یا واقعا دخترمو دوست داشته باشن اما زمانی که باردار بودم اونجوری نبود که بهم بگن حرص نخور برعکس بود حرصمم هم دادن سرم داد زدن با حرفاشون بهم استرس دادن خدا ازشون نگذره. حتی یکبار سر اینکه بچه م دختره که خداروشکر که دختره برا من فرقی نمی‌کرد اما یکم دختر بیشتر دوست دارم، برگشت بهم گفت فلانی خیلی خوشحال شده عروست بارداره گفته دختره یا پسر اینم گفته دختر اونم ناراحت شده هه  فامیل مادر شوهرم ناراحت شده که بچه من دختره و این موضوع رو مادر شوهرم آنقدر فهمش پایینه من تو ماه پنجم بارداری بودم اومد به من توضیح داد! که چون بچه من دختره فلانی ناراحت شده برای مادر شوهرم ناراحت شده چون اون پسر دوست داره آخه پسر تخم دو زرده میذاره هنوزم تو عهد بوق موندن 

نه پس انداز ندارم آخه من جهازم نداشتم خیلی اذیت شدم سر حرفاشون الآنم سیسمونی فعلا انقد که بچرو دوست ...

نیست که من جهاز داشتم حرف نشنیدم! مادر شوهر من اومده خونمون دو هفته بعد از عروسی دعوتش کردم بعد چند ماه بهم گفت فلانی فامیل خودش ازم پرسیده عروست چی داشت جهاز بهش گفتم نمی‌دونم هیچی! چرا اینجوری گفته چون جهاز‌ بینون نداشتم چون از این رسم های مزخرف خوشم نمیاد و مامانم ناراحت بود اما کوتاه اومد به شوهرم گفتم گفت ما از این رسم های نداریم عقد بودیم بعدا فهمیدم ینی مادر شوهرم گفت ما رسم جهاز بینون داریم و فامیل ها دختر کادو میارن نه پسر! کلا به نفع خودشون همیشه حرف میزنن درصورتی که مادر من برا فامیل کادو برده چه برا پسر رفته چه دختر کادو برده

فامیل شوهر جون به جونشون کنی به درد نمیخورن، خوب خودشون هم زهر خودشون میریزن اینایی که افتادن گیر من مثلا جزو خوبان

این رسم های مزخرف باید برداشته بشه متاسفم برای کسی که جاش انداخته پدر مادر دختر دخترشون رو دو دستی تقدیم میکنن بعدشم باید این هم خرج کنن که چی