2777
2789
عنوان

سیسمونی و مادر شوهر

2128 بازدید | 155 پست

سلام بچه ها یه توضیحی میدم از مشکلم بنظرتون من چیکار کنم؟ دخترم رفته تو سه ماه، شرایط خونمون جوریه که سیسمونیش هنوز خونه مامانمه چند تا از لباس هاش که الان میپوشه و یسری وسیله که مورد نیاز الانشه خونمونه بقیه ش خونه مامانمه، و قراره اگه خونه گیر بیاد جابجا بشیم، مادر شوهرم تا حالا چند بار گفته فلان چیز رو نداره؟! بچه م مثلا تشک پنبه ای نداره؟ دستکش نداره؟ الان دیگه جغجغه میخواد نداره؟ حوله نداره؟ 

تو جواب همه شون هم گفتم چرا داره خونه مامانمه 

یجوری میگه نداره انگار مادر من که وظیفه ش هم نبوده کم خرید کرده که باید بگم خیلی چیزا خریده که خود مادر شوهرم برا دخترش نخریده به من ربط نداره برا دخترش چی خریده چی نخریده خودش قبلا تعریف میکرد می‌گفت فلان چیز رو نگرفتم لباس کم گرفتم، چیزی رو که برا دختر خودش نخریده به من می‌گفت خیلی خوبه بکار میاد!

آخرین چیزی که گفته دو شب پیش بود دخترم کولیک داره و شب ها نا آرومه و باید بغلش بگیریم و راه بریم خداروشکر بهتر شده بنظرم، شام خونه مادر شوهرم بودیم 

برگشت گفت این الان جغجغه میخواد، من اهمیت ندادم به حرفش برداشت بطری کوچک پلاستیکی آورد داخلش نمی‌دونم چی بود جلوش تکون داد، بعد گفت جغجغه نداره؟! منم خیلی زورم گرفت چون چند بار دیگه گفته بود اینو نداره اونو نداره گفتم چرا همش ۷-۸ ده تا داره لبخند زد گفت همش ۷-۸ ده تا گفتم آره همش ۷-۸ ده تا داره دیگه بعدش حرفی نزد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی چقد شد هزینه سیسمونی

باورت میشه حساب نکردیم در مورد همین میخواستم سوال کنم، می‌خوام چند روز دیگه حوصله کنم ریز به ریز وسایل رو بنویسم چی گرفتیم و قیمتشون رو، من تازه خیلی چیزا رو مثل لباس و یکم اسباب بازی اینترنتی گرفتم از سایت و پیج اینستا وگرنه اگه میخواستم از شهرمون بخرم مثلا لباسی که گرفتم ۲۰۰ تومن باید ۴۰۰ تومن پول میدادم! 

بنظر من همه چیزشو عکس بگیر قیمتشو هم بزن رو عکس همشو براش بفرست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اسی چقد شد هزینه سیسمونی

با 50،60 تومن میتونی جمعش کنی

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سوالم اینه من حوصله ندارم بقران هنوزم خونریزی دارم ینی کلا خون‌ریزی داشتم وسط هاش ترشح زرد داشتم و سه روزه پریود شدم، ماه های آخر بارداری وضعیت روحی جالبی نداشتم الآنم ندارم ولی سعی میکنم بخاطر دخترم خوب باشم، بنظرتون چجوری بش حالی کنم دیگه از این حرفا نزنه اعصاب منو خورد نکنه، برم لیست همه چیو بنویسم یا با قیمتی که خریدیم یا با قیمتی که از شهرمون میشد خرید کنیم بعد بدم بهش بگم لیست سیسمونی دخترم گفتم دستتون باشه یه نگاهی بش بندازین چی داره چی نداره هر چند همه چی داره که دیگه براتون سوال نشه، اینو الان اومدم به شما گفتم از روی عصبانیت ولی جدا چیکار کنم هر سری بگم آره داره؟ خب زورم میاد مامان بابام زحمت کشیدن هی اون بیاد چرت و پرت بگه، 

توام برگرد بگو پسرت خونه نداره جا ندارم .هز وقت پیرت خونه دار شد منم هرچی نداره میگم مامانم بخره

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

برگشت گفت این الان جغجغه میخواد، من اهمیت ندادم به حرفش برداشت بطری کوچک پلاستیکی آورد داخلش نمی‌دون ...

کاری به چرت و پرتای مادرشوهرت ندارم 

ولی خب اگه واقعا مادرتون زحمت کشیده و خریده بود یا میاورد خونه شما و یا دعوت میکردن ببینن . بعد میذاشتی خونه مادرت بمونه  

حرف مادرشوهر مهم نیس ولی خب زحمات مادرت اینطوری دیده نمیشه اینکه دونه دونه بیاری استفاده کنی بلاخره هم هزینه شده هم زحمت 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .