2777
2789
عنوان

سیسمونی و مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2128 بازدید | 155 پست

هر وقت گفت اینو نداره اونو نداره

بگو تنها چیزی که نداره ی خونه بزرگ و یا اتاق برای بچست که مجبور نباشم وسایلاشو بزارم خونه مامانم

اگر پسرتون خونه داشت قبل اذدواج مجبور نبودیم این همه دردسر حرف تحمل کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخت و کمد هم میشه خرید؟

بله میشه خرید. 

اگه تهرانی برای لباس و وسایل برو اقابزرگ. کف قیمت رو داره و خیلی به صرفه درمیاد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یبار بگو نداره بخر براش

همین الان می‌ره میخره، ما قبلا تو فامیل هامون رسم سیسمونی دیدن داشتیم الان به مامانم و فامیل ها گفتم نمیخا بگیرم بیفتید زحمت خیلی اصرار کردن بزور یه روز اومدن خونه مامانم و سیسمونی دخترم هم بسته بندی بود نیومدن نگاه کنن چند تا تیکه لباس انداخته بودیم روی وسایل و چقدر تشکر کردن دست مامانت درد نکنه ، من جهاز بینون و جشن عقد و پاتختی نداشتم دیگه چون یه حرفی هم مادر شوهرم زده بود راجع به جهازم بهش گفتم بیاید با خواهر شوهرم خونه مامانم گفت نمیام اونجا اگه خونه خودت بود میومدم شاید! گفتم بیاد که بعدا حرف مفت نزنه هر چند مگه جهازمو تو خونه ندیده بود پس چرا حذف مفت زده بود!

بگو بچه م همه چی داره پسرت نتوانسته خونه ی مناسب بگیره وسایلش رو بیارم عزیزم من جات بودم همه چی رو میاوردم قبل از زایمان می‌چیدم کف پذیرایی یه جا میاوردم تو که اینهمه خریدی 

دیگه مادروپسر خودشون فکر بعدش رو میکردن انقد نداره نداره میکنه

یبار بگو نداره بخر براش

تازه فامیل ها مامانم چقدر کادو آوردن من واقعا انتظار نداشتم تو این وضعیت اقتصادی اما چون مامانم براشون برده یا خودم هی میگفتن وظیفه مونه به مادر شوهرم هم گفتم حتی اگه فامیل هاتون می‌خوان بیان رسم دارن بیان خونه مامانم، ولی کادو که هیچی خودشون هم حتی ندادن چیزی حرف مفت هم میزنه

بگو کاش یه خونه ی بزرگتر می‌دادین بهمون میشد کامل بچینیم توش سیسمونی رو ...

خیلی خوب بود جوابتون، اتفاقا در مورد جهیزیه م شوهرم چندین بار گفته خونمون غرق اثاثه، برای سیسمونی هم می‌گفت راضی نیستم مامانت اینا بخرن وظیفه منه گفتم اونا میگن وظیفه ماست ولی خو رسم چرتی که جا افتاده 

حدودا ب نظرت چقد شد هزینه حدودی بگو

حدودی بستگی داره من خیلی سعی کردم چیز خوب بگیرم ولی از جای درست بستگی به این داره که چه چیزایی بخوای بخری الان خیلی ها خیلی چیزا رو نمی‌گیرن میگن اضافه‌ ست، ولی الان که تا قبل عید باز خیلی فرق کرده قیمت ها اما شاید ۷۰ تومن مثلا نمی‌دونم واقعا حساب نکردم 

هیچی نگید همین

اگه گفت فلان چیز نداره سکوت کنم؟ تا الان سکوت کردم در مورد همه چی ولی یک ساله نمیتونم دیگه بیشتر از این بریزم تو خودم جواب میدم اما بی احترامی هم نکردم مقابله به مثل هم نکردم دلشون رو نشکوندم مثل خودشون باهاشون رفتار نکردم تیکه بهشون ننداختم و.... دلشون رو نسوزوندم با اینکه باردار بودم دلمو شکستن اما من مثل اونا نبودم نمیتونم باشم 

بنظر من همه چیزشو عکس بگیر قیمتشو هم بزن رو عکس همشو براش بفرست

خب خیلی میشه ماشاالله لباس هاش زیاده دونه دونه بخا عکس بگیرم بعد ضایع هم هست حتی اون حرفی که خودم گفتم ضایع ست فردا برام داستان هم درست میکنن، نمی‌دونم واقعا ریز ریز هر موقع حرف زد جواب بدم یا یدف جوابشو بدم بذارم کنار