2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگی ؟؟

خدا اهل بیت از همه بیشتر دوست داشت 

از زمین تا آسمان 

نمیشه محبت خدا و محبت اهل بیت به خدا

وصف کرد .

اما آیا شما بگو چه بلایی به سر این عزیزان نازل نشد ؟؟!!!!

نه دادن خدا یعنی دوست داشتن 

نه ندادن ش یعنی دوست نداشتن 

یکی مثل فرعون 

قارون 

نمرود 

با اون همه خوشبختی ، پادشاهی 

همه چیز داری 

عاقبتشون به شَر شد .

رفتن پی کارشون .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خدا کلا از خاورمیانه بدش میاد

اتفاقا به این جهت که برای معرفی اسلام و ایمان اینجا رو انتخاب کرده یعنی بیش از مردم دنیا دوستمون داره اما اگه ی عده خونخوار دست گذاشتن رو اینجا اینا اشتباه خالقت نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

این چه حرفیه قشنگم 

اون تو رو آفریده موقع آفرینشت به همه پزت رو داده کلی فیست رو کرده جلوی همه 

اون وقتی که تو و تمام پتانسیل هات خوب و بد رو میدونسته تو رو بی قضاوت خلقت کرده 😍🥹

عاشقته 

حدیث قدسی داریم اگر بندگانم میدانستند چقد به آنان مشتاقم هر آینه از شوق میمردند 🥺🥲

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

اتفاقا به این جهت که برای معرفی اسلام و ایمان اینجا رو انتخاب کرده یعنی بیش از مردم دنیا دوستمون دار ...

بخدا میگم چقد خوش شانس بودم که حالا که مسلمونم دقیقا تو این نقطه به وجود اومدم که شیعه مرتضی علی هم شدم 🫠☁️🥹دیگه خوشبختی چی بالاتر از این 

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

این چه حرفیه قشنگم اون تو رو آفریده موقع آفرینشت به همه پزت رو داده کلی فیست رو کرده جلوی همه اون وق ...

صبح گلم یک تاپیک در مورد مهلت دادن به کافران و ظالمان زدی قفل کردی 

خواستم بگم این آیه پیوستش کن 

چون در این رابطه هست .

بگو که هر کس که به راه کفر و ضلالت رفت خدای مهربان به او مهلت می‌دهد تا آن ساعت که وعده عذاب را به چشم خود ببینند که یا عذاب (قتل و اسیری) چشد یا ساعت قیامت وی را فرا رسد، پس کافران به زودی خواهند دانست که (از مؤمن و کافر) کدام یک روزگارش بدتر و سپاهش ضعیف‌تر است!

آیه ۷۵ مریم .

درمورد عصر ظهور هست .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»