2777
2789
صبح گلم یک تاپیک در مورد مهلت دادن به کافران و ظالمان زدی قفل کردی خواستم بگم این آیه پیوستش کن چون ...

سلام عزیزم چشم خیلی ممنونم مرسی که گفتی 

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

اتفاقا به این جهت که برای معرفی اسلام و ایمان اینجا رو انتخاب کرده یعنی بیش از مردم دنیا دوستمون دار ...

عزیزم ما اول خودمون داریم به خودمون ظلم میکنیم و راه رو برای به قول شما خونخوارا باز میکنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین صبح هم در موردش تاپیک زدم خدا هم چرب زبونا رو بیشتر دوس داره حتی اگه دغل باز باشن

سلام جانم‌

هرگز این طور نبوده و نیست 

خدا امر به صداقت داده 

چه طور میشه به چیزی امر کنی 

بعد خلافش رو بپسندی ؟!

این وصله ها به خدا نمیچسبه 

چون ذاتش اقدس و پاکه‌

فرمان به عدالت ، گذشت ، بخشش ، احسان و کمک کرده ،...

یک عده گوش نمیدن 

بهشون مهلت میده 

که حجت تمام کنه ، فردا نگن اگر به ما وقت میدای توبه میکردیم !!!

و بعد با همون نعمت های که بهشون داده و قدر ندونستن عذاب میشن 

اگر توبه نکرده باشن .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عزیزم ما اول خودمون داریم به خودمون ظلم میکنیم و راه رو برای به قول شما خونخوارا باز میکنیم

خواهشا حرف بیخود نزنید خونخوار از اول اسمش روشه مرزهاشو تعیین نکرده تا خون بخوره و بتونه خاورمیانه جدید بسازه چقدر باید کوته بین باشیم هنوز فکر کنیم ما مقصر بیشرفی اوناییم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ما نه ولی حماقت تصمیم گیرنده ها چرا عزیزم....

چشماتونو باز کنید ببینید سوریه ای که بله چشم کرد الان چجوری تجزیه شد... حماقت تصمیم گیرنده هامون در سازش با خونخوران بود که طمع اونا رو دو چندان کرد 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
سلام جانم‌هرگز این طور نبوده و نیست خدا امر به صداقت داده چه طور میشه به چیزی امر کنی بعد خلافش رو ب ...

به ولله ما تو فامیل یکی رو داریم دغل باز تو رو همه خوبه پشت سر فتنه ،با اینکه تعدادی هم فهمیدن چطوره باز دورش هستن ،خدا هم براش میخواد 

من که تا الان هرچی از خدا خواستمو، بهترشو بهم داده ، خداروشکر ..... گاهی وقتا هم اگه چیزی خواستم و نشده ، مطمئنم بهترینشو برام در نظر گرفته ، فکرتو مثبت کن و همیشه شاکر باش ، شما اگه پالس مثبت بفرستی به طبیعت پالس مثبت دریافت میکنی و اگه پالس منفی بفرستی پالس منفی دریافت میکنی این قانون کائنات و طبیعته

خدا حساب کتابش شبیه ما نیست

اگر یه بچه ای رو ببینیم که قبل از تولد پدرش رو از دست داده ،توی بچگی مادرشو از دست داده ، توی خانواده پدریش دشمن جدی داره و اوضاع مالی خوبی نداره نظر ما راجع به اون بچه چیه؟

این بچه در ۴۰ سالگی به مقام پیامبری رسید و بهترین خلق خدا بوده و هست

خدا این مدلیه

2790
2778
2791
2779
2792