مختلط بودنش خانوادگیه ممکنه یه سری با دوست پسراشون بیان چند تا خانم با هم بیان دورهم یکی با پدرومادر ...
سلام ببخشید گل دختر اینجا ایرانه ... فرهنگ عرف اصولا این موضوع رو نمی پسنده... اصولا کمتر مردی این مسئله رو قبول می کنه ... ویا هضم می کنه ... البته تو اروپا شم دیدم زن وشوهر نسبت به این مسئله تعهد دارن ... مگه این که دوست معمولی باشن ...فقط دوست معمولی نه تعهدی
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عصر بود 9 هم برگشتم. دور همی بچه های دانشگاه بود که پسرا هم بودن توی رستوران.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏